Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Processzor csere?

Processzor csere?

Figyelt kérdés

A mostani gépem:

Proci: AMD Athlon II X2 3,2 Ghz

Vidik.: ATI Radeon HD 5770

Alaplapot nem tudom

RAM: 4 GB

Én a procit cserélném ki egy INTEL Core i5-2400 3.10GHz 1155 BOX-ra (igen tudom akkor kell új alaplap) és akkor a többit nem kell, mert azon dilemmázok, hogy ha alaplapot cserélek kell RAM-ot, videókártyát, wincsit meg mindent cseréni. És még valami valaki tud küldeni linket alaplapot erre a procira? (Ha valaki kérdeni, hogy miért akarok cserélni, mert az még jó, azért mert a battlefield 3, maxon fut olyan jól :/ )

2012. aug. 29. 16:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Akkor most csak a processzort cseréled vagy a többit is? Saját magadnak mondasz ellent ebben a néhány sorban.
2012. aug. 29. 16:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Vidikarit nem kell cserelni csak alaplapot.. a RAM-nal hogyha DDR3-asod van akkor DDR3-as legyen az alaplapnak is a memoria slotja
2012. aug. 29. 17:04
 3/5 A kérdező kommentje:

1. kommentelő

Ha kicserélem az amd athlon-omat egy intel core i5-re, igen akkor kell alaplapot is

2. kommentelő, kösz az infót :D

2012. aug. 29. 17:07
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez egyszerű, megnézed az intel core i5-nek milyen a foglalata. Ez esetben 1155-ős intel.

Nem tudom milyen az elvárásod menyi a teteje az alaplapnak.

Itt van kettő jó:

-Asus P8Z77-M Pro Alaplap ez drágább

-Asus P8B75-V Alaplap

2012. aug. 29. 17:08
 5/5 anonim ***** válasza:

De hagyjad már ezt az alaplap dolgot, mindenki tudja, hogy amd foglalatba nem megy intel proci.

Videokártyánál annyi a lényeg, hogy pci express csatlakozó legyen az alaplapon.

2012. aug. 29. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!