Ha egy számítógépet szeretnék venni mit kell figyelni?
Először el kell döntsd milyen típust,foglalatot szeretnél.
Most az Intelnek az 1155-ös típusa amiben biztos nem fogsz csalódni és nincs elavulva.
Ha szeretnél játszani néha akkor kell egy kb 30 ezer ft-os vga, pl Ati 6770 vagy nVidia GTX550.
Lényegében annyi hogy ne vegyél régi elavult dolgokat.
előkelőidegen válasza:
Először el kell döntsd milyen típust,foglalatot szeretnél.
"Most az Intelnek az 1155-ös típusa amiben biztos nem fogsz csalódni és nincs elavulva." Ugyanez elmondható az AM3+-ra is
"pl Ati 6770 vagy nVidia GTX550."
Az az ATi már AMD, és inkább HD7770,mintsem a HD6770 vagy a GTX550.
Kérdező: Írd meg mennyi lóvéd van rá.
Figyelj ezekre:
Processzor teljesitmeny(minimum 2 magos 2+GhZ mert akkor az uj jatekok jol mennek meg vagy 2evig :D)ha lehet AMD vagy Intel
Videokartya(ATI vagy Nvidia) jatekokhoz 1GB-s de lehet eleg az 512MB-s is
RAM minimum 2GB
HDD javasolt a 320 GB folotti.
"Processzor teljesitmeny(minimum 2 magos 2+GhZ mert akkor az uj jatekok jol mennek meg vagy 2evig :D)"
Hol élsz te? 2 magos CPU-val 2 évig? FX4100-ra nem mernék ilyet mondani.. Nem beszélve arról, hogy játéknál leginkább a VGA számít.
"ha lehet AMD vagy Intel"
Nagyon msá választása nincs is
"Videokartya(ATI vagy Nvidia)"
ATi már nincs, nVidiánál meg az egyetlen versenyképes architektúra a Kepler GK104, ami mint tudjuk nem 2 forintnál kezdődik.
"jatekokhoz 1GB-s de lehet eleg az 512MB-s is"
Még mindig nem a VRAM alapján kell meghatározni, hogy mennyire jó az a VGA. Tudok én neked mutatni olyan 512MB-s kártyát, ami lever egy 1GB-sat.
"RAM minimum 2GB"
Inkább minimum 4.
ugy probaltam leirni hogy a kerdezonk is megertse :D
Amugy kossz ezt nagyabbol tudtam
"Bosko kezdesz el Hartosodni :P"
:D Ezt bóknak veszem, bár a tudásom közelébe se ér Harténak.
"Legalább nem beszél baromságokat"
Ezt, hogy érted? :)
Bosko ezt annak szántam, igaz lehet lenne egy-két ember aki sértésnek venné. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!