Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy számítógépet gyorsítani...

Egy számítógépet gyorsítani lehet úgy, hogy nem veszek alkatrészt, csak a gép belsejében valamit csinálok?

Figyelt kérdés
Aztán ne gyertek nekem a rakd fel ezt a programot és felgyorsít vannak vele tapasztalatim. Aznap kétszer telepítettem újra a gépet :P

#számítógép #hardver #vétel nélkül
2012. aug. 23. 12:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Csinálj valamit és meglátod.
2012. aug. 23. 12:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Bios-ban az órajelet emelheted, illetve csökkentheted a memória késleltetését is.
2012. aug. 23. 12:43
 3/5 EagleHUN ***** válasza:

Igen.

-Tisztító(registry cleaner) programokkal próbálkozz.

-Kapcsold ki ami fölöslegesen fut.

-a BIOS-ban tudsz gyorsítani rajta, de ennek megfelelő feltételeinek kell hogy legyenek (Pl jó hűtés, jó táp, valamicske hozzáértés)

Meg előtte alaposan fórumozd le hogy működik ez pl itt:

[link]

[link]

Manapság olyat már nem szoktak csinálni amit a gépházon belülről kell intézni.

2012. aug. 23. 12:45
 4/5 Turbo0111 ***** válasza:
futtatás-->msconfig beírása és ott lődd ki azokat a cuccokat amiket nem használsz meg az "automatikus újraindítás"fülnél ott vedd ki a pipát a programoknál amiket nem akarsz hogy automatikusan elinduljanak.
2012. aug. 23. 13:50
 5/5 A kérdező kommentje:

msconfig-ot már megcsináltam, mivel ha fut a google update akkor a net megnyitásakor leáll a gép XD (persze nem áll le de mire az megnyílik perceket tököl)

Húznám én a dolgokat BIOS-ban, de mivel egy ventinlátor hűti a gépet, a videókártyán nem is forog, meg a tápnak van még a ventinlátora.

Viszont a hőfokok 40-nél nem nagyobbak. Tehát gond az nincs :P

2012. aug. 23. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!