Lopokus kérdése:
Mi a baja a monitornak?
Figyelt kérdés
19" LCD monitorom van, és 60Hz-en ilyen hullámok jelennek a képernyőn. nem oylan feltűnő, de elég zavaró tud lenni. Régi gépemnél fel tudtam állítani 70Hz-re és akkor eltűnt ez a hiba, de most cska 75Hz-re tudom vagy 60-ra. A monitor hátulján fel van tűntetve, hogy 60/50 Hz, ezért nem merem 75 Hz-re rakni:/ Mért csinálhatja ezt?2012. aug. 27. 23:13
11/14 anonim válasza:
"mondjuk egy dvi kábel?:)"
Igen, az lenne a legjobb, feltéve, hogy van DVI csatlakozó a monitoron.
12/14 Golan Trevize válasza:
Fogdjunk, hogy össze van tekeredve az RGB kábel a tápkábellel.
Válaszd szét ezt a két kábelt, és úgy vezesd el, hogy legyen köztük pár centi hely.
Esetleg bármi más tápkábel/adapter/töltő van túl közel az RGB kábelhez.
13/14 anonim válasza:
igen az én monitoromon van:D
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! külön szedtem a kábalaket, felraktam 75Hz-re és sokkal jobb a helyzet!:)
2012. szept. 12. 16:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!