Milyen notebookot javasoltok a gimibe?
Figyelt kérdés
3 évfolyamos vagyok a gimnáziumba és szerettem volna mostanra egy jó laptopot venni. Tul járatos nem vagyok a gépekbe. Jó lenne ha mindent megtudnák vele csinálni, akár az iskolai feladatokat, böngészésre,de valamikor egy kis játékra is megfeleljen:) Inkább a nagyobb notebookok érdekelnek, nagyobb képernyövel, de azért sokszor fogom hordozgatni. Milyeneket javasoltok?2012. aug. 26. 16:55
1/9 anonim válasza:
Én 15.6"-osat javasolnék inkább, mert egy 17"-osnak a szállítása már nehézkes (tapasztalat). Amúgy gimnáziumba annyira nem kell laptop. Jó lenne tudni azt is hogy mennyit szánsz rá, mert akkor tudnánk ajánlani modelleket, meg hogy mennyi időre vennéd.
2/9 A kérdező kommentje:
120 ezer forint.
2012. aug. 26. 17:28
3/9 anonim válasza:
4/9 A kérdező kommentje:
Szóbajöhet a 160ezer is, de akkor sokkal több lenne a lehetöségem?
2012. aug. 26. 18:42
5/9 anonim válasza:
Annyiba belefér egy Toshi L850-13U is, i5-tel, 4-6GB RAMmal és 7670M-mel.
6/9 anonim válasza:
Nos igen, és az a Toshiba nagyságrendekkel jobb azoknál amiket mondtam.
7/9 A kérdező kommentje:
Egy ilyen kérdés: menének ezeken a mostani játékok legalább leggyengébb minöségben, és köszi a javaslatokat:)
2012. aug. 26. 21:00
8/9 anonim válasza:
Szerintem elfutnának natív felbontáson low-medium részletesség mellett.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2012. aug. 26. 23:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!