Milyen cpu hűtőt vegyek?
Sziasztok, szeretnék venni egy cpu hűtőt mert a mostani AMD Phenopm 2 x4 955 BE-s gyári hűtője nekem kicsit hangos :S
Olyan hűtőre gondoltam ami mondjuk kibír egy kissebb tuningot is, és azért halk is.
(a kissebb tuningot azért írtam hogy azért a halksága ne csökkentse a hűtési teljesítményét :D szal azért jobban hűtsön mint ez a gyári hűtő.:)
Az ár pedig megfizethető legyen azért :D kb. olyan 16-20.000 ig gondolkozok :D
Árat amit irsz extrém tuninghoz kell csak
Inkább vegyél házra is 2 ventit huzathoz(légáramlás)
#3 ha nem lenne egyértelmü netán:
Én is +1 #1 Artic -ra.
És ha gondolod 2 venti a házra (ha nincs).
Jó, köszönöm az eddigi válaszokat, viszont most kerestem ezt a cpu hűtőt a hozzám közeli számítástechnikai boltokban és hát nincs sajna :SS Megkérdezem hogy tudnának e majd rendelni de addigis:
Ezekről a weboldalakról tudnátok olyat mondani ami kb ennyire bevált cpu hűtő mint ez a Arctic Freezer 13 pro ? :) Szal ami halk, és nem utolsó sorban jobban hűt mint most a gyári ventillátorom :D (persze megfizethető árért)
Hát igazából azért mert nem akarok várni 3-4 munkanapot amíg kihozzák :D és azért sem mert azis + költség és ha belegondolok hogy amúgy meg ittvan 2 számítástechnikai szaküzlet a közelben akkor azért kicsit "viszakozok" az ilyen távoli megrendelésektől... amúgy Miskolci vagyok :D csak hogy a távolság meglegyen :D
+ ha valami gubanc van a ventillátorral akkor meg kocsikázhatok fel... + költség :)
Én már évek óta pcx-től rendelek. Nincs velük semmi gond. Egyik, ha nem a legjobb számítástechnikai webshop hazánkban. Pick Pack Ponton a szállítás ~600Ft. Most az ne akadályozzon szerintem:) Ha meg garanciáztatni kell, ingyen küldenek érte futárt.
Először én se akartam netről rendelni, hanem a közeli boltból, de azért meglepődtem, hogy a kisebb boltokban mennyivel drágább minden.. De mindegy, ahogy akarod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!