Kocka99 kérdése:
Milyen gépet lehet összerakni 65k ból?
Figyelt kérdés
Olyan gépre vagyok kiváncsi hogy kisseb játékok elfutnak rajta: bf2,gta,cod mw3,left 4 dead 2,cs1.6,source
Merevlemez,ház,monitor,billentyűzet,egér nem kell!
2012. aug. 25. 10:33
21/30 anonim válasza:
értesz rád nézek 14 éve körüli vagy
23/30 anonim válasza:
#21 es klónom hogy látad meg kérdezöt?
Vagy ez valami képeség az erötöl?:)
24/30 anonim válasza:
én jós vagyok hát a modorjára nézek már látom 14 év is sok volt 13 évesen 7. es lehetsz még középsuliban se vagy és értessz a gépekhez. tudsz telepíteni 1 játékot? jajjdejó
25/30 anonim válasza:
kocka99 ez a születési évre is utalhat(1999) általában. Amúgy meg 13évesen is érthet valaki a géphez nincs korhoz kötve ha sokat utánna olvas.
27/30 anonim válasza:
Igaza van, simán össze rakhat egy gépet mégha 13 éves is.
28/30 anonim válasza:
Hát mondjuk igen, lehet fiatal és ért a gépekhez is.
Mert én is 14 vok és az én gépem még nem látott infó szakembert mert én raltam össze is meg válogattam hozzá a cuccokat és teljesen jó.
29/30 anonim válasza:
csak az se mind1 hogy anyuci adja hozzá a pénzt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!