Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Processzort cseréltem egy...

Processzort cseréltem egy g55-ud3l-es lapban és bekapcsolva sípol mint a bolond, MIÉRT? Pontosabban egy i3 540-et cseréltem egy i5 760-ra. Az alaplap kezeli. Nem értem!

Figyelt kérdés

2012. aug. 24. 21:39
 1/8 A kérdező kommentje:
Az alaplap pontosan GA-P55-UD3L
2012. aug. 24. 21:59
 2/8 anonim ***** válasza:
mindent jól visszatettél
2012. aug. 24. 22:21
 3/8 anonim ***** válasza:

max tippelni tudok

proci hűtő jól rajta van be lett pasztázva? vagy hozzáértél valamihez közben és elmozdult

2012. aug. 24. 22:23
 4/8 A kérdező kommentje:
5* megnéztem már mindent,be is pasztáztam.Arra gondolok,hogy az i3 540-et cseréltem aminn volt 1.3 év gar egy bontatlan (magánszemélytől) i5 760-ra,fél év gart adott rá,és lehet,hogy át vágott?Kéne egy másik gép amin ki lehetne próbáljam ugye,hogy kizárjam?
2012. aug. 24. 22:43
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha proci akkor kampec zárlatos

Ha a gép sípol 1vagy 2-őt akkor is a proci a rossz

Nem akarom mondani de a procik között van egy kis ár különbség... Azzal akivel elcserélted mi haszna lett volna egy erősebb procit átcserélni egy gyengébbre....

átvágót mint szart a palákon. Remélem a címét tudod -.-"

2012. aug. 24. 22:57
 6/8 anonim ***** válasza:

ha a proci sipol

ja és megnézheted hogy az alaplap hátulja nem e ér hozzá a házhoz...

2012. aug. 24. 23:00
 7/8 A kérdező kommentje:

Bekapcsolom majd egyből szinte el kezd sípolni kb.4-5 mp.-ig,majd 1 pillanatra abba hagyja és kezgi megint,és így tovább és így tovább.

A srác remélem nem vágott át,de én is azt gyanítom,hogy a proci sza...

2012. aug. 24. 23:11
 8/8 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__1..

Olvasd el a kérdező vlaszait... Tuti hogy átbasztak

kb ígz sipol a gép http://www.youtube.com/watch?v=9gsMFvd0RgA&feature=related (mást nem találtam)

2012. aug. 25. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!