Mi a baja a gépemnek?
Figyelt kérdés
Ha meg nyitóm az Origint befagy és a kép kattogó hangot add kb 4-5 mp ként és 3-4 perc után abba hagyja és minden jó. Ezt ma kezdte el eddig minden ment rendesen.2012. aug. 24. 19:52
1/6 S. Péter válasza:
Nézd meg a kábeleket, ha még a régi szürke ata- kábeled van cseréld ki vagy próbáld meg át dugni ha 2 csatlakozós, vagy nézd meg a táp kábelét, lehet hogy érintkezési hiba.
Vagy futtasd a HDD sentinelt. és megmondja hogy mi a baja.
2/6 A kérdező kommentje:
sajnos nem tudom letölteni mert amint telepíteném exével befagy és minden programál ezt csinálja most már
2012. aug. 25. 00:49
3/6 A kérdező kommentje:
ja érdekeség hogy csak azoknál fagy be amihez megerősítést a rendszergazdához szóval a legegyszerűbb programot se tudom el indítani de pl játékok mennek még.
2012. aug. 25. 00:58
4/6 A kérdező kommentje:
kábelt ki cseréltem de ugyanolyan rossz mind1 veszek majd új vinyót 1-2 napig még ez is jó netezni lehet meg 1-2 játék még fut:D
2012. aug. 25. 02:44
5/6 anonim válasza:
milyen vírusírtód van? ha webroottöröld le és lehet hogy jó lesz
6/6 anonim válasza:
milyen vírusírtód van? ha webroot töröld le és lehet hogy jó lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!