Merre találok 500w minőségi tápot?
Figyelt kérdés
Boltban... Coolermaster / Chieftec gondolkodok. Azonban nem akarok kiköltekezni a világból... 15 ft környékén gondolkozok de ha kövér a lúd... Mint említettem összegeztem hogy kb 500w lenne szükségem, halk és megbízható venti kellene.2012. aug. 23. 22:52
1/9 anonim válasza:
Cooler Master GX 450 vagy XFX pro 450 ha van. Ha nincs akkor Chieftec CTG-500, vagy ha nem kellenek a "hosszú" kábelek FSP Hexa 50W
2/9 anonim válasza:
Szépen lepontozták Hart-ot.
Egyébként +1 a válaszára.
3/9 anonim válasza:
Kösz. Am elírtam FSP Hexa 500W, bár szvsz így is érhető volt.
4/9 anonim válasza:
danniel
Hisz ismerjük, "nem ért hozzá" :)
Szerintem az volt a gond, hogy 450-eseket mondott először.
5/9 anonim válasza:
"Szerintem az volt a gond, hogy 450-eseket mondott először."
Ha valakinek ez volt a gondja, az nagyon gyorsan szokjon le arról, hogy a névleges teljesítményt mézi, a két 450-s a kát 500-asnál erősebb 12V-os ággal rendelkezik, hatásfokuk nagyobb stb. szóval jobbak.
6/9 A kérdező kommentje:
am3+ elbír ez ugye?
2012. aug. 23. 23:51
8/9 TOXIC. válasza:
Az 500-as hexának már nem rövidek a kábelei, 400-asnak voltak. (500-ast tapasztalatból mondom) Habár nem én pontoztalak le.
9/9 anonim válasza:
"Az 500-as hexának már nem rövidek a kábelei, 400-asnak voltak"
40cm-es EPS(ugyanúgy 20+4 pinesnél) helyett 45 cm azért nem valami eget rengető különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!