Hol találok minőségi szövegfordítót?
Figyelt kérdés
Angolról kéne magyarra. Google, webfordítás ki van zárva, akár olyan is jó, amit le kell tölteni, vagy akármi. Angol fanfictiont olvasok, régi időben játszódó történet, nem igazán értem az akkori kifejezéseket. Köszi előre is.2010. jún. 21. 00:28
1/1 anonim válasza:
Szerintem kezd el lefordítani még ha lassan is megy és sok az ismeretlen régi szó.
Régen én sem tudtam rendesen angolul, aztán nem bírtam kivárni, hogy a harry potter egyik része megjelenjen magyarul ezért azzal a kevés angol tudásommal elkezdtem lefordítani. Két hétbe telt de meglett.
Aztán még több angol könyvet olvastam és most angol nyelvű ügyintézőként dolgozom.
Ne sajnáld az időt arra hogy megtanuld a nyelvet. Mivel olyat olvasol ami érdekel is és nem valami szar tankönyvet ezért könnyen is fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!