Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Elfutna a windows vista?

Elfutna a windows vista?

Figyelt kérdés
AMD 64x2 5000+ 3gb ram sapphire 5570 ha igen élvezhető sebességgel?
2012. aug. 23. 21:55
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
71%
Kedves 56%-os barátunk szemmel láthatólag soha nem használta a rendszert, csak amit a Pisi meg a Karcsi mond, azt vissza kell szajkózni. Ezt hívják csordaszellemnek.
2012. aug. 23. 22:58
 12/28 anonim ***** válasza:
49%

"Honnan tudod hogy melyik komment az enyém?"

Sehonnan, de a napokban valaki ugyanúgy reagált a le pontozásra 56%-al mint te. Kicsi az esélye, hogy nem te voltál.

"ő se jeleníti meg a nevét de látszik hogy ért a dolgokhoz. "

A % rendszer f@szságát nekem nem kel elmondani, ismerem mennyit ér, vagyis szart se.

"Tehát az összes informatika tanár hülye?"

Ilyet mégis ki mondott? Mivel én nem az tuti.

Amúgy kurv*ra idegesítő, hogy egész hsz-ed alatt azt sugallod, hogy te olyan kúrv@ okos vagy, mi meg okoskodó h*lyék. Ez mind szép, de bizonyítsd már be, hogy olyan h*lye vagyok. Sokat válaszolok, és kint is van a nevem, megtalálsz.

2012. aug. 23. 23:04
 13/28 anonim ***** válasza:

Kérlek mondd azt hogy nem informatikus vagy.Csak nyugtass meg.Az XP és Vista között ég és föld a különbség.Nem véletlenül világszerte óvakodnak tőle,ennél már talán csak a Millenium volt sz*rabb.Az XP ezzel szemben egy stabil és megbízható oprendszer kevés igénnyel.

Egyrészt az XP-t már nem fejlesztik és ne felejtsük el, hogy 3 nagyobb ServicePackot is kapott már, de még így is olyan a rendszer biztonsági szempontból, mint az ementáli.

A Vista első próbálkozása valóban lassú és memória zabáló volt, emiatt sok ember elriadt tőle. Utána kijött a javítás hozzá, de sokan már ekkor leírták.

Egy óriási különbség van azért a két rendszer között, mégpedig az, hogy a Vistában már elkezdték teljesen átszabni a jogosultság kezelést.

Azaz hiába az alap felhasználó a rendszergazda, a futtatott programok nem tudnak vígan kérdés nélkül írni a rendszer fájlokba. Ugye feljön (Win7-ben is) a figyelmezetés.

Na ez egy hatalmas különbség mondjuk.

"Nem azt kérdezte hogy melyik operációs rendszert telepítse fel"

Igen, de nem is azt, hogy a Vista jó-e.

"Én szerintem meg éppen segíti hiszen ilyen f*s oprendszerről le kell beszélni mindenkit és azzal nem ártunk semmit"

"Nem tudom ezt a hülyeséget honnan vetted,gondolom ez is annyira lehet hiteles mint az hogy az XP egyenlő szinten van a Vistával"

Képzeld onnan (és ezzel kapásból az első kérdésre is válaszolok), hogy egyetemet végeztem és pontosan tudom, hogy mit és milyen szinten tanulnak azok, akik informatika tanári végzettséget szereznek.

SOKKAL könnyebb és kevesebb az informatikai tárgyuk és azok mentek annak, akiknek a többi "rendes" szakirány már túl erős volt.

"Tehát az összes informatika tanár hülye?Akkor ez azt jelenti hogy te is az vagy mivel téged is ők tanítottak.ha valaki informatika tanárnak megy azért az csak tud valamit.Mégegyszer mondom világszerte rühellik a Vistát de oké használjátok csak nyugodtan én csak jószándékból mondtam hogy f*s az egész de ti nagy "okosak" imádtok belekötni mindenbe"

Erre részben válaszoltam másrészt Hart "kolléga" és a többi, általad "okosak"-nak titulált ember (veled ellentétben) nem csak az iskolában tanult, hanem önszorgalomból foglalkozott a témával, sőt felsőoktatási intézményt is végzett. Tehát nálad valószínűleg jelentősen nagyobb tudással rendelkeznek.

A Vistát pedig már leírtam, hogy miért nem kedvelik.

Illetve még annyit, hogy elég higgadtan és kulturáltam válaszoltunk neked, de jó lenne, ha kicsit vissza vennél az arcodból és hasonló módon próbálnál kommunikálni.

2012. aug. 23. 23:15
 14/28 anonim ***** válasza:
45%

"hogy elég higgadtan és kulturáltam válaszoltunk neked"

Na ez most rám nem igaz, de kicsit elgurult a gyógyszerem, utólag visszaolvasva hsz-em, elnézést kérnék, de a tartalmát tartom, csak kicsit szalonképesebben kellett volna megfogalmaznom.

2012. aug. 23. 23:18
 15/28 anonim ***** válasza:
0%

Sajnos volt szerencsém ahhoz az operációs rendszerhez is,hát mit ne mondjak kompatibilitási szempontból a Win 7 se nagy szám de a Vista az maga volt a borzadály,persze átlagos felhasználóknak böngészésre tökéletesen alkalmas!

Nem hiszem hogy az a több 10000 szakember "Pistikék" meg "Karcsikák" lennének,még a Microsoft is elnézést kért a felhasználóktól és mondták hogy váltsanak Xp-re és használják azt amíg ki nem jönnek a Win 7-el

"Sehonnan, de a napokban valaki ugyanúgy reagált a le pontozásra 56%-al mint te. Kicsi az esélye, hogy nem te voltál."

Igen valószínű

"A % rendszer f@szságát nekem nem kel elmondani, ismerem mennyit ér, vagyis szart se."

Nem is azt mondtam hogy azért ért jól a dolgokhoz mert 75%-os.Nagyon jól tudom hogy a százalék semmit sem ér itt viszont az se jelent semmit ha valakinek kint van a neve vagy sem.Egyébként viccesnek találom hogy szerinted nem ér semmit a százalék rendszer de mégis új nevet változtattál csak azért mert neked is olyan 50-60 százalékod volt,az pedig nagy baj ha a lelkedet ennyire bántotta az alacsony százalék ráta

"Ilyet mégis ki mondott? Mivel én nem az tuti."

Nekem ez jött le hogy te semmibe veszed őket.Azért egy informatika tanár csak tud kezelni egy operációs rendszert és volt is dolga jópárral(remélhetőleg) Tehát csakis azért lenézni őket mert rossz véleményt mondanak erről az oprendszerről nem szép dolog.Mellesleg lefogadok hogy bármelyik informatika tanár alád tudna pirítani,ítt könnyű okoskodni meg ki google-ni a dolgokat de szemtől szembe egy ilyen tanárral lehet megse tudnál mukkanni

"Sokat válaszolok, és kint is van a nevem, megtalálsz."

Semmit nem számít

XP-nek lesz még támogatása 2014-ig tehát nem értem miért baj ha valaki azt használja még mindig.A SP3 azért már biztonsági szempontból jónak mondható,évek óta XP-t használok és semelyik gépemnek se történt baja.Ha a tisztelt felhasználó nem kattint mindenhova ész nélkül akkor talán nem fog kapni vírusokat,ha meg olyan hülye hogy mindent megnyit akkor lehet az Vista,lehet az Win 7,Win 8 vagy akármilyen op rendszer akkor is tele lesz a gépe vírussal,tehát ezzel a biztonsági "hiányoságokkal" értelmetlen bombázni az XP-t

"Utána kijött a javítás hozzá, de sokan már ekkor leírták."

Arra is érkezett sok panasz.Kompatibilitási hibák tömkelege,nem véletlenül használják inkább az XP-t.

"Igen, de nem is azt, hogy a Vista jó-e."

De a Vistaval kapcsolatban kérdezett.Most mondjam azt hogy igen jó hozzá a gépe és hagyjam hogy feltelepítse azt a hulladékot?Bocs de engem a jó szándék vezérel és levagyok döbbenve hogy ezért nekem estetek amikor köztudott hogy ez az egyik legnyomorultabb op rendszer a világon,még a Microsoft is gyakorlatilag beismerte

"Képzeld onnan (és ezzel kapásból az első kérdésre is válaszolok), hogy egyetemet végeztem és pontosan tudom, hogy mit és milyen szinten tanulnak azok, akik informatika tanári végzettséget szereznek"

Akkor téged kik tanítottak ha nem informatikai tanárok?Valami mezőgazdasági parasztok?Tudtommal egyetemen is tanárok tanítanak vagy titeket magasabb szinten élőlények tanítottak mint például az UFOK?Ez is bizonyítja hogy semmit sem jelent ha valaki egyetemet végzett

"Erre részben válaszoltam másrészt Hart "kolléga" és a többi, általad "okosak"-nak titulált ember (veled ellentétben) nem csak az iskolában tanult, hanem önszorgalomból foglalkozott a témával, sőt felsőoktatási intézményt is végzett. Tehát nálad valószínűleg jelentősen nagyobb tudással rendelkeznek."

Informatikusi végzettségem van nekem is és sajnos ismerek/használtam is több operációs rendszert.A Vistával rossz élményeim voltak és nem vagyok egyedül,még a nálam többet tudó szakemberek is szidják a Vistát,sőt még a Vista készítője sincs megelégedve vele :D Persze én vagyok a hülye.Én azt vettem észre hogy ezek a nagyokosok inkább a belekötéshez értenek jobban mintsem magához a témához.Jelentéktelen dolgokba tudnak belekötni ami annyira abszurd hogy az már hihetetlen

2012. aug. 24. 00:26
 16/28 anonim ***** válasza:
58%

"Informatikusi végzettségem van nekem is és sajnos ismerek/használtam is több operációs rendszert."

Amilyen válaszokat itt adni szoktál, illetve amilyen helyesírással, ez kb. elképzelhetetlen. Ha csak nem GD főiskolán szerezted levelezőn 20 év alatt. A többit nem is kommentálom, mert csak rizsa. Ha informatikus lennél, akkor például lenne annyi eszed, hogy nem sorszám alapján hivatkoznál, mert jönnek a moderátorok, beletörölnek, és akkor szétesik az egész. Bár, ehhez egy érettségi is elég lenne.

2012. aug. 24. 00:53
 17/28 anonim ***** válasza:
41%

Ez az, kezd el a személyeskedést, ennek kegyetlen sok haszna van.

A rám vonatkozókra kicsit reagálnék.

"Egyébként viccesnek találom hogy szerinted nem ér semmit a százalék rendszer de mégis új nevet változtattál csak azért mert neked is olyan 50-60 százalékod volt,az pedig nagy baj ha a lelkedet ennyire bántotta az alacsony százalék ráta "

A % rendszer működése rossz, kész kalap kabát. Az, hogy én újat csináltam nem csak azért volt, de az is benne volt nem tagadom. Azért is, mivel kissé zavaró volt, hogy amikor valami új nagyeszűvel összekaptam folyton kaptam, hogy csak ennyi a %-od, meg ilyen %-al stb. Az i-re a pont meg az volt, amikor valaki azért nevezett mást hozzáértőbbnek mert nagyobb volt az aránya. én nem változtam, annyit értem el az új névvel, hogy ezt ki tudom kerülni.

"Nekem ez jött le hogy te semmibe veszed őket."

Az jó, de ez meg se fordult az eszembe.

"Tehát csakis azért lenézni őket mert rossz véleményt mondanak erről az oprendszerről nem szép dolog"

Grat, ezt szépen bemesélted magadnak, és kivetíted rám. Ilyet egy szóval nem mondtam, csak te beszéltél róluk úgy mintha a szakma etalonjai lenének, én meg azt írtam, hogy találkoztam már sügérrel is.

"ítt könnyű okoskodni meg ki google-ni a dolgokat de szemtől szembe egy ilyen tanárral lehet megse tudnál mukkanni "

Nagyon jó, hogy annyira ismersz, hogy ezt letudtad szűrni. kb semmit nem tudsz rólam, szóval kicsit visszavehetnél magadból. Hidd el nem googliban van az agyam, de ha nem is hiszed az se érdekel, kevesebb nem lettem tőle, se boldogtalanabb.

"Semmit nem számít "

Az lehet, de attól én még rád ugyanúgy kíváncsi vagyok. Az oldalon működő névtelenséggel nincs gond, de a te stílusoddal, meg az arroganciáddal annál inkább.

"Én azt vettem észre hogy ezek a nagyokosok inkább a belekötéshez értenek jobban mintsem magához a témához.Jelentéktelen dolgokba tudnak belekötni ami annyira abszurd hogy az már hihetetlen"

Remek, üres fröcsögés személyeskedéssel megszórva. Amúgy imádni való, nem tudom miért, de egyenesen azt írod rólam, hogy én szinte istenítem a vistát. én magam is használtam, sőt kerülöm is, hiszen van megfelelő alternatíva, neked konkrétan azzal van bajod, hogy nem azt írjuk rá, hogy "csicska fos". Amúgy azt is köszönöm, hogy ezek szerint inkompatibilis vagyok a témában, gyerünk ott vannak "kint" a válaszaim, akkor javítsd ki őket ha hülyeségek hisz csak okoskodok, szeretnék tanulni tőled.

Amúgy ezt szvsz hagyhatnánk, még a fb-s nyereményjáték hír topikot(PH!) is sikerült alulmúlnunk.

2012. aug. 24. 00:54
 18/28 anonim ***** válasza:
40%

"Ez az, kezd el a személyeskedést, ennek kegyetlen sok haszna van."

Nem is ismerem. Egy pár betűvel szemben mégis hogy lehet személyeskedni?

2012. aug. 24. 01:06
 19/28 anonim ***** válasza:
Gondolom értetted az utalást. Amúgy kb úgy, hogy kaptam magamról egy olyan személyleírást amibe az van, hogy a google-ben van az agyam stb.
2012. aug. 24. 01:10
 20/28 anonim ***** válasza:
Ja, értem. Tessék szépen hivatkozni, lehetőleg nem sorszámmal, mert simán magamra vettem.
2012. aug. 24. 01:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!