Bf3 multinak szerintetek mik lehetnek a legeslegkisebb alapkovetelmények a multihoz hogy elfusson low beallitasokon? .. mondjatok cput meg vga ram ilyenekbil mik a minimumok amin elfutna?
Figyelt kérdés
2012. júl. 27. 19:47
2/11 A kérdező kommentje:
Ne ilyen szar linkeket kuldjetek.....amugymeg ezek a gepigenyek nem csak a singleplayer reszekhez tartoznak?......vagy a multit is magukba foglalják?
2012. júl. 27. 19:53
3/11 anonim válasza:
>amugymeg ezek a gepigenyek nem csak a singleplayer reszekhez tartoznak?
Oké, én feladom.
5/11 anonim válasza:
"Ne ilyen szar linkeket kuldjetek"
Töki, vegyél vissza segíteni próbálunk neked, amúgy meg mennyibe fáj megnyitni egy linket? A multinak még nagyobb a gépigénye, de mivel a BF3 egy alapvetően multis játék, ez a multigépigénye...
6/11 A kérdező kommentje:
Bocs ha bunko voltam csak a mai napom kicsit stresszes......meg en ugy tudtam h a gepigenyek amik kivannak irva azok a singlehez tartoznak mert a multinak nagyobb mindig a gepigenye.....akkor most ezeket h vegyem?...a bf3 nak ez a multi gepigenye is egyben vagy melyik?....es a tobbi jatekoknalis igyvan ez?
2012. júl. 27. 20:11
7/11 anonim válasza:
Miért ne lenne így? Ugyanazt a játékot játszod, akárhogy játszassz vele. Ha singleplayer, ha 2 player, ha 14 player, ha 16 player, ha 26 player. Ugyan az a játék, ugyan azokat a fájlokat, ugyan azon a gépen használja, ugyan azokkal a beállításokkal, ugyan azzal az engine-el. Nem is értem hogy ez mi az istenért lenne kérdés. Ha az a minimum, akármit csinálsz vele, az lesz a minimum. Keress rá gugliban, nézd meg hogy fut-e, és ha fut, akkor fut.
8/11 anonim válasza:
Én sem tudtam hogy a multi gépigények vannak kiírva..
Miért kérdezed, új gépet akarsz venni?
9/11 anonim válasza:
Te is tudod (ha játszottál bf3-al), hogy nem így van, ahogy leírod. Multiban vannak nagyon nagy mapok, több az effekt (igaz, ezek minőségéből visszavettek multiban), tehát igenis többet eszik a multi mint a single.
10/11 anonim válasza:
Nem mindegy hogy 12, vagy 64 ember tombol éppen a pályán, főleg ha rombolják is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!