Ehhez az alaplaphoz ismertek valami jó chipset hűtőt? ASUS m5A97
Figyelt kérdés
és tényleg annyira kell rá chipset hűtő?2012. aug. 23. 08:51
1/4 anonim válasza:
Csak egy jól szellőző ház kell neki..
2/4 anonim válasza:
Én a helyedben tetetnék rá egy jobbféle (DE MÉGSE DRÁGA) hűtőbordűt, meg valami nagyon silent fan-t...
Szakértőre bízd mindenképpen!
Természetesen így is jó, de huzamosabb ideig való használat esetén eléggé felmelegedhet.. Nekem azért system halt-ozik mindig a gépem egy youtube video közben (720p, ATi Xpress 200 series) mert csak egy pici borda van rajta...
Ne fogadd meg az én tanácsom, kérdezz meg mást is!
3/4 anonim válasza:
Jó ház és rá jó venti elég
Ha nem alaplapi integrált vga t használod nem szabad tulmelegednie ha igen garancia
4/4 anonim válasza:
Ha extrém tuning sikerült vele és jól szelözö házban melegszik akor sem árthat komolyabb chipset hütö
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!