11/26 A kérdező kommentje:
Hát igen, de nem mindegy, hogy milyen négymagos, mert tudomásom szerint egy phenom x4-et ver egy négymagos i7.
2012. aug. 22. 22:20
12/26 anonim válasza:
Igazából nem független hatmagos mert két-két mag osztozik egy fpu val tehát egy 4magos phenom 965el van kb erősségben csak újabb, jövő biztosabb tech.
13/26 anonim válasza:
i7 sokkal erősebb, mint a phenom, de drágább is sokkal.
14/26 anonim válasza:
Igen lehet hogy még felesleges a 6 mag de én simán kihasználom, mert vam amikor egyszerre játszok meg konvertálok is és úgy simán kihasználja az ember.
15/26 anonim válasza:
Kérdező ne próbálj már kioktatni légyszíves
Természetesen hallottam a BF3-ról és NAGY tévhit hogy nem lehet futtatni 2 magos processzorral.De persze mindenki azt hangoztatja hogy egy atomreaktor kell hozzá pedig nem
Arra megy ki a játék hogy minél több pénzt költsél felesleges dolgokra amikor sokkal olcsóbban megtudnád úszni az egészet
16/26 anonim válasza:
Igen természetesen az más tészta
17/26 A kérdező kommentje:
úgy látom már nem igazán foglalkozik senki a kérdésemre, kössz az offot
2012. aug. 22. 22:31
19/26 anonim válasza:
Én is. De a házat meg azért cseréld le mert abba meg fog sülni a gép mert nem szellőzik. Inkább takj hozzá egy kicsit és vegyél egy Sharkoon Vaya-t. Na az már jó ház, jól szellőzik.
20/26 A kérdező kommentje:
kösz 2 uccsó, akinek nem inge...
2012. aug. 22. 22:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!