Ehhez a géphez mit szóltok?
Hali,a következő konfigurációt raktam össze videó kártyát 2-3hónap múlva veszek bele addig hd 4000.Mit szóltok a géphez?Játékra akarom majd használni.Videó kártyára 7950,gtx 680ra gondoltam,és kártyával együtt veszek normális processzor hűtőt is (ARCTIC COOLING Freezer 13 Limited Edition-re gondoltam),addig gyárit használok.
Véleményeket szívesen meghallgatok!
Válaszokat előre is köszönöm.
én nekem gtx 570 em van és az több mint 500W fogyaszt :)
én nem táncolnék 500W on de te tudod
"én nekem gtx 570 em van és az több mint 500W fogyaszt :) "
És ezt hol láttad?:D 250W-tal is sokat mondok szerintem...
Kérdező: Ha tutira biztosra akarsz menni, itt egy jó 550W-s táp: [link]
Ez már 10000%, hogy elég lesz.
FSP Hexa 500W elég a géphez mért kelene több?
Corsair ramok hütöje sokszor utban van a komolyabb proci hütöknél
és mivel tuning proci gondolom lesz rajta ha méretek alapján elvben elfér akor rendben csak szóltam
gtx570 500W az egész gépre értettem ....
170k videokártyánál ne ezen spórolj szerintem de a te döntésed
Gtx570 melet mik vanak gépben?
amugy gtx 6xx széria jóval kevesebbet fogyaszt mint az elözöek...
ha van pénzed kérdezö akkor 19ezerért van CoolerMaster GX 550W
ami egész jó árért
600W ból mit találni ami jó... és nem drága...
"amugy gtx 6xx széria jóval kevesebbet fogyaszt mint az elözöek... "
Való igaz, a Kepler jobb fogyasztásilag, viszont amíg a 660-at vennék csak egy monitorra. Annál erősebb egyszerűen nem kell. Nem beszélve arról, hogy ár/érték arányban a GCN-es Radeonok (HD7xxx) sokkal jobbak. Mint már írtam, én 7870-et vennék egy monitorra maximum. Tápügyileg meg Coolermaster GX450 is elég, de ha jövőbiztos akarsz lenni, akkor GX550. Figyelj, hogy D3 végű legyen. Vagy FSP Aurum Gold 500W 21k-ért is jó vétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!