Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit szóltok ehhez a géphez?

Mit szóltok ehhez a géphez?

Figyelt kérdés

proci : AMD Phenom II X4 960T Black Edition

lap : ASUS M5A78L-M USB3

vga : geforce 9800GT 1GB DDR3

memoria Kingston HyperX 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz

ssd 120gb

hdd 1TB 7200

táp 500w a nevét most nem tudom

mi a gyenge benne, pozitivumok, negativumok?

2012. aug. 17. 00:16
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Tápod írd le majd. :)

Nem rossz, az SSD-nek már vennék egy SATA3-as lapot.

Mire akarod használni?

Később a 9800GT helyett egy jobb VGA is mehetne.

2012. aug. 17. 00:22
 2/18 A kérdező kommentje:
lehet marad a vga egy darabig, laptopomban is ilyen van csak 512es és szépen muzsikál :) reklámanyagok tervezésére, reklámtáblák,plakátok,grafikai munkák, reklám videók készitésére és itt ott amihez kedvem van. ha tudsz, irhatnál egy jobb lapot is, de ne valami csúcs drágát, nem tudom milyet vegyek, olyat akarok amibe később bele megy az fx-es proci is
2012. aug. 17. 00:37
 3/18 A kérdező kommentje:
Maxcube Nira 500w, maxpower,atrix ilyesmi tápokat nézegettem elérhető árban
2012. aug. 17. 00:38
 4/18 anonim ***** válasza:
Megint egy kérdező,aki nincs tisztába a rossz minőségű tápok veszélyeitől.Ne vegyél gagyi tápot!Minimum egy FSP Hexa 400/Chieftec CTG-400.
2012. aug. 17. 09:50
 5/18 A kérdező kommentje:
nemtudom mennyire értesz hozzá, de ha kicsit utána olvasnál a maxpower a chieftec-el egyenrangú táp, sőt!
2012. aug. 17. 12:06
 6/18 anonim ***** válasza:

"nemtudom mennyire értesz hozzá"

Én se tudom mennyire ért hozzá, de nem mondott marhaságot.

"de ha kicsit utána olvasnál a maxpower a chieftec-el egyenrangú táp, sőt!"

Ezt hol olvastad? A nira solytech belsős, ami a Deer Group-hoz tartozik, ami meglehetősen híres a szar beleiről. A MaxCube-nál az Arsenal széria ami tűrhető, de még oda acbel belső jutott, de azért még azok se nagy számok. A Chifi meg nem tudom hogy jött ide, jóval nagyobb a termékpalettája, és minőségibb tápjai vannak.

2012. aug. 17. 12:47
 7/18 Canibal válasza:

Helló...

Mint minden ez is pénz kérdése,én személy szerint módisítanák a dolgokon.Gondolom hosszabb távra szeretnél PC-t vásárolni.

proci : AMD Phenom II X4 960T Black Edition - Személy szerint sosem koltenék AMD-re.Ha megteheted gondolkodás nélkul egy i-5os procit vegyél!!!

lap : ASUS M5A78L-M USB3 - Az Asus alaplapok kiválóak,jó választás-foleg,ha Intel procival társítod.

vga : geforce 9800GT 1GB DDR3 - Amint már elozoleg is említették a kártyádon lehetne finomítani.A 9800GT-a napjainkban elég elavultnak számít.Ha i-5os proci mellett dontenél lenne egy integrált grafikád és idod spórolni egy ennél jóval jobb kártyára.

memoria Kingston HyperX 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz - Jó választás mint gyártó,mint mennyiség szempontjából.

ssd 120gb - Nemtudom mennyire szukséges,inkább a procira,vagy a grafikádra tedd a pénzt.

hdd 1TB 7200 - 1 TB elég lesz szerintem a lényeg,hogy SATA-3 csatlakozóval legyen(így méginkább eltudnád kerulni az SSD-t)

táp 500w a nevét most nem tudom-Én a Corsair-márkát ajánlom és a jovore tekintve válassz egy 500W-osat,garantáltan nem lesz vele gondod.

Remélem tudtam segíteni =)

2012. aug. 17. 21:06
 8/18 anonim ***** válasza:

"Remélem tudtam segíteni =)"

Hát inkább annyit értél el, hogy agyfaszt kaptam...

2012. aug. 17. 21:08
 9/18 A kérdező kommentje:
nem értem minek az i5, mikor még a 960-nek a felét se tudja az átlag ember kihasználni, azért mert többe kerül? ugyan azt fogja nyújtani. amire használni akarom arra bőven elég a 9800gt, nem vagyok játékb*zi :)
2012. aug. 18. 00:12
 10/18 Canibal válasza:
Ez nézopont kérdése,te kérdeztél én válaszoltam.Számítógépeket rakok ossze,szóval van tapasztalatom mind a két gyártóval.Igazad van az Intel drágább,de az AMD messzirol sem kozelíti meg az Intelt.A minoségért fizetni kell.Ami pedig a kihasználást illeti:Említetted,hogy a jovoben szeretnéd majd lecserélni a procidat egy FX-re(ha a 960-asnak a felét sem tudod kihasználni,akkor kulonben minek???)már is 2 prociról van szó add ossze a két proci árát és rájosz,hogy +/- pár ezer forintért egy csúcs Intelt vehetnél,aminek az FX-aligha tudna konkurálni!!! =) Persze a te pénzed,azt veszel rajta,amit akarsz én csak segíteni szerettem volna...
2012. aug. 18. 02:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!