Mit szóltok ehhez a géphez?
proci : AMD Phenom II X4 960T Black Edition
lap : ASUS M5A78L-M USB3
vga : geforce 9800GT 1GB DDR3
memoria Kingston HyperX 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz
ssd 120gb
hdd 1TB 7200
táp 500w a nevét most nem tudom
mi a gyenge benne, pozitivumok, negativumok?
Tápod írd le majd. :)
Nem rossz, az SSD-nek már vennék egy SATA3-as lapot.
Mire akarod használni?
Később a 9800GT helyett egy jobb VGA is mehetne.
"nemtudom mennyire értesz hozzá"
Én se tudom mennyire ért hozzá, de nem mondott marhaságot.
"de ha kicsit utána olvasnál a maxpower a chieftec-el egyenrangú táp, sőt!"
Ezt hol olvastad? A nira solytech belsős, ami a Deer Group-hoz tartozik, ami meglehetősen híres a szar beleiről. A MaxCube-nál az Arsenal széria ami tűrhető, de még oda acbel belső jutott, de azért még azok se nagy számok. A Chifi meg nem tudom hogy jött ide, jóval nagyobb a termékpalettája, és minőségibb tápjai vannak.
Helló...
Mint minden ez is pénz kérdése,én személy szerint módisítanák a dolgokon.Gondolom hosszabb távra szeretnél PC-t vásárolni.
proci : AMD Phenom II X4 960T Black Edition - Személy szerint sosem koltenék AMD-re.Ha megteheted gondolkodás nélkul egy i-5os procit vegyél!!!
lap : ASUS M5A78L-M USB3 - Az Asus alaplapok kiválóak,jó választás-foleg,ha Intel procival társítod.
vga : geforce 9800GT 1GB DDR3 - Amint már elozoleg is említették a kártyádon lehetne finomítani.A 9800GT-a napjainkban elég elavultnak számít.Ha i-5os proci mellett dontenél lenne egy integrált grafikád és idod spórolni egy ennél jóval jobb kártyára.
memoria Kingston HyperX 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz - Jó választás mint gyártó,mint mennyiség szempontjából.
ssd 120gb - Nemtudom mennyire szukséges,inkább a procira,vagy a grafikádra tedd a pénzt.
hdd 1TB 7200 - 1 TB elég lesz szerintem a lényeg,hogy SATA-3 csatlakozóval legyen(így méginkább eltudnád kerulni az SSD-t)
táp 500w a nevét most nem tudom-Én a Corsair-márkát ajánlom és a jovore tekintve válassz egy 500W-osat,garantáltan nem lesz vele gondod.
Remélem tudtam segíteni =)
"Remélem tudtam segíteni =)"
Hát inkább annyit értél el, hogy agyfaszt kaptam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!