Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lett a gépemmel?

Mi lett a gépemmel?

Figyelt kérdés

Játszok a sleeping dogs játékkal. FullHDban maxon és a monitorom power saving modra váltott a hang is beakadt és a 2hónapos gépen forró volt és füst szagú azonnal kikapcsoltam áramtalanítottam. Megnéztem de semmi különöset nem látok a gépben. Mi lehet a baj? Nem hiszem hogy a játék miatt tegnap még működött.

A gépem: asrock 960Gm u3s3 fx

Fx 6100

Sapphire HD 69502gb oc

1tb caviar blue 7200rpm 32mb sata3

Chifi ctg 500w

Jól szellőző 3ventis ház.

2012. aug. 22. 14:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ha garanciális, akkor visszaviszed és cserélik/javítják, te ne nagyon piszkáld. Házilag csak akkor próbálkozz, ha értessz kicsit a javításhoz, forrasztani kell majd, de ha nincs gari, akkor hardveraprón keress valami ügyeskezű gyereket, aki megcsinálja neked jó áron. Viszont rámérnék arra a vezetékre is, hogy nem-e ad túláramot.
2012. aug. 22. 15:47
 12/16 anonim ***** válasza:
De ha garanciális, akkor is lehet, hogy kérni fogják azt a tápot is, amiből kapta az áramot, s ha azzal van a baj, valószínűleg nem kapsz semmit, ekkor a táppal kell garanciális úthoz folyamodni.
2012. aug. 22. 15:49
 13/16 A kérdező kommentje:
Garis mindent ipontol van csak a vidikari nem.
2012. aug. 22. 15:52
 14/16 A kérdező kommentje:
Van forrasztóm ha én forrasztok akkor elveszik a gari mi?
2012. aug. 22. 16:06
 15/16 A kérdező kommentje:
Most kihúztam és lett kép csak így az első ventim nem jó.
2012. aug. 22. 16:10
 16/16 A kérdező kommentje:
Megcsináltam!Az elégett rész lecsíptem és a régi elfüstőlt codegen táp vezetékét bekötöttem és jó lett.Valószinű zárlatos lett vagy nemtudom, de ez már nem is lényeg a fő, hogy megcsináltam :) Köszi a segítségeket zöldek mentek!
2012. aug. 22. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!