Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lett a gépemmel?

Mi lett a gépemmel?

Figyelt kérdés
Ma kitakarítottam bekapcsolom neteztem rajta egy fél órát és egyszer csak újraindult és utána meg se kép se hang nem volt kép! Próbáltam a másik gépemből átrakni bele a winchestert meg a vga-t de úgy se volt jó! Most mit csináljak vele??
2012. júl. 25. 12:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Remélem nem vizesvödörrel meg szivaccsal csináltad.Amúgy meg ezer féle gond lehet.
2012. júl. 25. 12:11
 2/7 A kérdező kommentje:

Annyi eszem van, hogy nem azzal csinálom! -.-"

De am mik lehetnek a gondok (sűrűbb)

2012. júl. 25. 12:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha leírnád mit csináltál akkor sokkal egyszerűbb lenne rájönni mint vaktában találgatni a vizesvödör meg a porszívózás között.
2012. júl. 25. 12:20
 4/7 A kérdező kommentje:
Már annyit elértem hogy van kép! De a windows az nem tölt be csak annyi jön be hogy mik az adatai de sztem ebbe besz*rt a vinyó mert azt b*ssza betölteni ott ahol ellenőrzi az adatokat!
2012. júl. 25. 12:35
 5/7 anonim ***** válasza:
húzd ki a kábeleket és dugd vissza őket a helyére néha nekem segít ha ilyen gond van
2012. júl. 25. 12:38
 6/7 A kérdező kommentje:
Már azt próbáltam úgy lett kép is! De másodjára már nem segített! :/
2012. júl. 25. 12:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Húzd ki a hálózatból is egy fél órára meg az összes kábelt fél órára hátha.
2012. júl. 25. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!