Lehet, hogy ez volt a hiba?
Figyelt kérdés
Pár napja vettem egy új konfigot, ami este ment is rendesen, de másnap reggel akármit akartam indítani, csontra lefagyott, minden próbálkozásnál. A tápra gyanakodtam, mert egy olcsó 400w-os Codegen táp volt benne. Elvittem szervizbe vissza, ott letesztelték, de nem találtak semmi hibát (náluk nem fagyott le), én azért mégis lecseréltem a tápot egy 4560W-os Chieftec-re. A kérdés az, hogy most már megnyugodhatok, hogy azzal volt a hiba, vagy lehet, hogy nem a táp volt a ludas? (megj. mióta az új táp van bent, nem volt semmi galiba.)2012. aug. 22. 13:33
2/2 anonim válasza:
Simán lehetett a Codegen gond. Látod, többet nem veszel olcsó szart:) szerencséd hogy mást nem vitt el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!