Ez a konfiguráció milyen játékokat bírna el, melyik lenne most a legmodernebb játék ami ezen lemenne?
Intel Celeron D 440 2Ghz Processzor
2GB RAMM (ddr2)
Sapphire HD 6770 1GB DDR5 128 bit
Processzor csere lesz benne és még alaplap csere is,de még nem most. Amit kinéztem arra még nincs pénzem...
Hát bocs de a vga mint a harmat....
Talán cs 1.6 az is TALÁN
De még a maga korában se volt valami jó. A celeronok az Intel úgymond "legnevetségesebb" processzorai. Sajnos ez van. Nekem is volt Celeronom anno.
Egyébként elolvastam, és értem. De az hogy majd cserélni fogod, nem változtat a tényen: a Celeron nagyon gyenge.
???
Most nem értem elsö
6770 1GB DDR5 jó videokártya
Battlefield 3 is medium körülin elnegy rajta HD vagy kisebb felbontásban magas fps el a multi is
HARMAT az biztos hogy nem igaz rá
inkább elözö szériás alsókategóriás de gamer videokártya
még proceszoról ténleg elmondható hogy iszonyat gyenge és elavult
2 magos de a legalapabb 2 magos
emelet 2GHz es?:D na ez a vicc kategória
nem árana egy Core 2 Duo/Dual Core ha támogatja alaplap
és az sem ártana ha 2,5GHz feleti lene és nem valami 1-2MB chacejü
de amugy 6770 melé nyigodtan mehetne egy egyszerübb 4 magos proci is lene értelne és haszna
sokminenel jól elehetne játszadozni akor
Leirhatnád mire cseréled
alaplap és procit
#9:
Az első válaszoló javította magát a 3. válaszban, félre nézte a HD6770-t.
Amúgy ne tévesszen meg: Az a Celeron D 440 nem 2 magos! Messze van az attól, elég rendesen. Gondolom azt hitte a D miatt, hogy Dual Core-s:D De sajna nem. Ezért értettem, hogy vicc kategória. Még a HT-t se támogatja. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!