Szerintetek ez milyen konfig?
Most tervezek összetenni egy új gépet és ilyen cuccokat szánnék bele. Jó lesz? A gép leginkább játékra kellene és max 150k-t tudok a gépházba valókra szánni.
Alaplap: [link]
Processzor: [link]
RAM: [link]
Videokártya: [link]
Tápegység: [link]
Merevlemez: [link]
Gépház: [link]
DVD olvasó: [link]
Tippeket és véleményeket is szívesen meghallgatok ilyen árkategória környékén.
Táp ot csakv most néztem hát 600W os sem épp egy jó vétel lene
ha crossfire t tervezel is akkore is nem 6790c böl gondolom (sok értelme nem lene)
és igazából még 2 vga hoz sem kell 600w os
150-et azokra, amik a házba mennek.
" játékra kellene és max 150k-t tudok a gépházba valókra szánni. "
A kérdező gépe is 162, 12 ezres házzal. :)
1GB os 7850 hez biztos elég is lesz késöbb is fx4100 :P
viszont 7850 böl szerintem jobb 2GB ost veni kár csak azért is mert 5ezerel több kb. általában
Köszönöm az eddig érkezett válaszokat, akkor amint látom processzor tekintetében egyhangú a döntés a videokarit átgondolom még bár jónak néz ki akárcsak az ára. :D Táp-témában nem igen vagyok a toppon bár érzésem szerint 450-500W-os elfér, a 600W-os tényleg sok. Az alaplapra még elfogadok ajánlatokat, ha tuningolható még a későbbiek folyamán némileg az mindenképp jól jönne. RAM-ból szerintem 8GB opcionális lenne, már csak azért is, mert a 2 ára között nem túl sok különbség van.
Igen kicsit tényleg kicsúsztam a keretből a 162k-val, de végül is az még úgy beleférne (gépházzal). A későbbiek folyamán az ajánlatokból összeállítok egy másik gépet és arra is szívesen fogadom az értékelést. :)
Még egyszer köszönöm! :)
Az új összeállítás ha vkit esetleg érdekelne. :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__3..
A keretet sajna megint túlléptem egy picit. ><
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!