TripleH19 kérdése:
Szerintetek megéri megvenni ezt a VGA-t?
Figyelt kérdés
Láttam használtan egy AMD Radeon HD4850 1GB GDDR3-as videokarit. Az lenne a kérdésem hogy 10.000-ért megérné megvenni? (1600*900-as felbontásba játszok) Igazából COd MW2 meg COD MW3-on szeretnék játszani. Ezeket vinné ekkora felbontásba legalább mediumon ? Válaszokat köszi előre is! ;)2012. aug. 20. 13:32
11/11 anonim válasza:
Nekem is egy ASUS 4850-m van 512MB-s, a helyedbe olyat vennék ami 1GB-s. Én is 1680x1050-be játszom, általában a cs:source-al. Elmegy médiumon, akár high-on is.. de ha már sok mindent kell megjelenítenie lemegy 100 alá az fps.. Az 1GB-s ezt orvosolná.
vagy hasonlót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!