Hogy vegyem le az írásvédettséget a pendrive-ról?
Figyelt kérdés
Transcend pendrive, nem enged semmit törölni, és rá másolni, sem, írásvédettségre hivatkozik. Nem tudom megszüntetni rajta.2012. aug. 20. 08:47
1/3 anonim válasza:
a pendrive jobb vagy bal oldalán van egy kis csuszka vagy gombocska. Azt mozgasd el a másik irányba és megszűnik az irásvédettség.
2/3 anonim válasza:
Az okát nem tudom de egy másik gépen meg tudod formázni.Nekem is van egy ilyen xar penem.
3/3 Menosrac18 válasza:
Nalam is ez a probblema a pendrival 8 Gb TDK nincs semijen gomb rajta megsem tudom formazni sot delet nem letezik mit lehet ijenkor teni amugy mar 3 mas gepen probaltam ot sem engedi formazni???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!