Hogy szüntessem meg az írásvédettséget egy mp3-as fájlról? Mikor másolni szertném az Mp3 lejátszóra, vagy pendrive-re, kiírja, hogy írásvédett fájl.
Figyelt kérdés
A számítógépen engedi "belül" másolgatni, csak "ki" nem engedi, más tároló helyre.
Megnéztem a tulajdonságoknál,ott nem írja...és más számokat simán enged másolni, csak párnál van valami gubanc.
Bármi ötletet szívesen vennék.
2009. jún. 10. 20:53
1/5 anonim válasza:
Az mp3 nincs lezárva (le "HOLD"olva)? Esetleg formázd le az mp3-at. Vagy azt a bizonyos mp3-at másold át valahova és próbáld törölni, ha nem törli, akkor vmi gubanc a géppel van. Vagy próbáld a zene mappádat írásvédetté tenni és kioldani, hátha bejön. De lehet, hogy egy újraindítás is megoldja. Egy formázás lehet hogy ráfér a gépre. Sok sikert! :)
2/5 anonim válasza:
Ha masolasnal azt az uzeneted kapod hogy "irasvedett" az valoszinu nem a fajlra, hanem a pendrive-ra vonatkozik. Mert a "forras" (amit masolsz) irasvedettsege nem szamit, a "cel" (ahova masolsz) szamit csak, hogy az irasvedett-e illetve van e rajta elegendo hely. Nincs valami kis pocok a pendrive-on amit atallitottal?
3/5 A kérdező kommentje:
Több cd lemezről "másoltam" be a gépre mp3 formátumban a zenéket Nero-val, egy része átmásolható a lejátszóra, pár lemezről pedig nem engedi a számokat átmásolni. Bizonyos lemez számait engedi, bizonyosakat nem. Elég régi cd-k kb. 10-15 évvel ezelőttiek. Ötletem sincs, hogy mi lehet az oka ennek.
Azért köszi a válaszokat.
2009. jún. 10. 21:13
4/5 anonim válasza:
Nekem ugyanez volt a gond, de az mp3 lejátszóval volt a gubanc, próbáld ki hogy letörölsz valamit róla és aztán rámásolsz egy olyan számot amit előtte nem engedett, ha most átmásolja akkor neked is a lejátszóval van a baj. Azt írja van hely rajta közbe meg nincs is.
5/5 anonim válasza:
Lehet hogy eredeti cd és azért nem másolható, mint pl: néhány eredeti film sem. De lehet, hogy írásvédettként lett ráírva, ami szintén ezt jelenti, hogy ne lehessen átmásolni illetve írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!