Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi baja lehet az SD adapteremnek?

Mi baja lehet az SD adapteremnek?

Figyelt kérdés

Számítógépen használok egy 16 GB-s microSD kártyát állandó tárhelyként, erre szoktam filmeket letölteni. Kb. 1 hete vettem kártya olvasóval együtt. A kártya olvasóba csak SD adapterrel tudtam bedugni, de tegnap óta vacakol. A kártya olvasó LEDje van mikor kialszik és ma reggel óta már nem enged semmilyen módosítást a kártyán, mert a rendszer azt hiszi, hogy írásvédett, de a pecek az adapteren nem lett elmozdítva, ugyanúgy áll mint azelőtt. Hozzá nyúlva sem lett még lecsatlakoztatva sem. Viszont betettem a fényképezőgépbe és az viszont tudta rendesen kezelni és a fényképezőgépben használt 4 GB-s sima SD kártya meg rendesen működik az olvasóban, sőt egy másik adapterrel ugyanaz a microSD is szintén működik, csak azzal az adapterrel vacakol. Mi lehet a baj? Hogy lehet, hogy egy 4 éves akkor 15 ezer ft-os fényképező rendesen olvassa, de az 1 hete vett memóriakártya olvasó meg nem képes rendesen beolvasni az adaptert?

Bocsi, hogy hosszú lett!

2012. aug. 19. 12:36
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!