Meghalt a Hdd-m?
Figyelt kérdés
Van egy Fujitsu laptopom,egyik nap nem tudtam bekapcsolni,probáltam csökkentett módban is,de az se ment. Rádobtam egy új xp-t,két napig tökéletes,aztán az is beszart.Van rajta kb.20giga fénykép,vihetem a KÜRT kft-hez 200000-ezerért?2012. aug. 19. 09:39
1/9 anonim válasza:
Előbb próbáld ki a winyót másik gépben is.
2/9 slakat válasza:
Két módja van, hogy kiderítsd. Az egyik, hogy ezt a vinyót kipróbálod egy másik gépben, a másik, hogy ebben a gépben próbálsz ki egy másik vinyót. Akár így, akár úgy, kiderül, hogy hol van a bibi.
3/9 anonim válasza:
próbáld ki a vinyot.. haver fujitsu-jába már 2x meghalt a vinyo meg 1x az elején egx dvd iro is..
4/9 A kérdező kommentje:
Betettük egy másik gépbe is de lefagyasztotta..következö lépés??? köszi
2012. aug. 19. 10:07
6/9 slakat válasza:
Ez nem jó jel. Minden képen kell egy új vinyó a gépedbe, ezt meg lehet próbálgatni esetleg egy külső tokba téve, hátha le lehet menteni róla a képeidet. Előfordulhat, hogy elkapja és elindul.
7/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2012. aug. 19. 20:50
8/9 anonim válasza:
A kérdező kommentje:
Betettük egy másik gépbe is de lefagyasztotta..következö lépés??? köszi
És azon a gépen is lett windows ráhúzva? Mármint ha fő / első vinyónak lett betéve. Mert ha nem, a sz*r driverek miatt indításkor lefagy.
Mindenesetre külső tokba vele, és adatmentés ezerrel.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,de minden jel arra utal,hogy a képeimért fizethetek,nem keveset...
2012. aug. 20. 18:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!