Iponnál kb. mennyi idő mire visszakapom a gépemet javításbol ha meghalt?
Figyelt kérdés
2012. jún. 22. 18:54
2/7 A kérdező kommentje:
köszi.
2012. jún. 22. 19:10
3/7 anonim válasza:
Attól függ mi a pontos problémája, leírhattad volna. Ha garanciális probléma lesz, akkor 1-2 hónapig is eltarthat, nekem a VGA-mmal vacakoltak másfél hónapot, persze erről nem ők tehetnek, nem azért írom.
4/7 A kérdező kommentje:
igazábol csak kikapcsolt,utána meg nem lehetett bekapcsolni. vga meg alaplap a hibás. (asrock 870 extreme 3 r2.0,sapphire 6770) szerinem a videokártya meghalt és magávalvitte az alaplapot is.
2012. jún. 22. 19:35
5/7 anonim válasza:
Akkor az biztosan nem lesz 2-5 nap, én azt tippelem, hogy több, mint 1 hónap lesz sajnos.
6/7 A kérdező kommentje:
nem gáz. addig itt van a jókis régi gépem,pentium D-vel (eléggé szokatlan,de most úgy néz ki hogy nem játszok úgy 2 hónapon keresztűl).
2012. jún. 22. 19:50
7/7 flr. válasza:
Igen ez így van..ha kisebb javításokat kell végezni, vagy ha hamar tudják intézni a garit akkor 2-5 nap de hallottam már olyan extrém eseteket is hogy 4 hónap.Persze ez nemvalószínű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!