Ebbe az alaplapba belemenne ez a videókártya?
Figyelt kérdés
Alaplap: ECS P4M900-M2
Videókártya:Sapphire Radeon HD 7850
2012. aug. 18. 20:08
1/11 Psyho válasza:
Ez a kérdés ma már egyszer fel lett téve, akkor is azt mondtam hogy igen.
De milyen processzor van benne? Mert hiába raksz bele bivalyerős VGA-t, ha a proci nem tudja kihajtani.
2/11 A kérdező kommentje:
Igazad van,ne haragudj,csak biztosra akartam menni.Jelenleg a gépben egy Intel Core 2 Duo E7600-as van,de úgyis hamarosan,alaplapot meg processzort cserélnék,csak addig is szeretném,hogy működjön!
2012. aug. 18. 20:16
3/11 Psyho válasza:
akkor mehet bele.
VAn rajta (az alaplapon) pcie x16 os csatlakozó, tehát belemegy.
4/11 A kérdező kommentje:
Köszi szépen,nem a foglalattól féltem,hanem attól,hogy a HD 7850 csatlakozója 3.0 PCI Express csati van.
2012. aug. 18. 20:21
5/11 anonim válasza:
Olyat talán azt hiszem csak ivy bridge-es intel cpu-k használnak ki de játék terén a 3.0 semmit sem jelent, sőt tesztekben néhol a 2.0 jelentett 1-2 többlet fps-t néhol a 3.0 :D szóval
6/11 Psyho válasza:
a csatlakozás maga ugyanolyan. Csak a sávszélesség sokkal kevesebb, tehát az a VGA talán 20-25% on lesz majd max kihasználva (valósz kevesebb) akkor amikor a proci már majd bele döglik a munkába :)
7/11 Psyho válasza:
igen, a 3.0-val törődni jelenleg marhaság, még a 2.0 sincs teljesen kihasználva, de ha jól láttam akkor ez még csan nem is 2.0-ás PCIE
8/11 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!Sokat segítettetek!
2012. aug. 18. 20:28
9/11 A kérdező kommentje:
Na beletettem,és nagy csalódásomra,de nem megy.
2012. aug. 22. 17:26
10/11 anonim válasza:
Van rajta 1 x16os foglalat ami neki a lényeg, emellett kell neki 1 6pin-es kábel a tápodról. Na most ha ezek mellett nem megy akkor ..nemtom vagy a kártya rossz vagy valamit te nem csinálsz rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!