Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ismerösömnek van egy ati...

Ismerösömnek van egy ati radeon 4670 videó karija kb fél éve szét ment nem müködik ha bedugja csak fekete képet ad bedugta én meg teamviewerel próbáltam feltepíteni videó kártya driver-t mi lehet a baj? Feltelepítem úgyan úgy rossz!

Figyelt kérdés

2012. aug. 18. 00:49
 1/6 anonim ***** válasza:

"kb fél éve szét ment nem müködik ha bedugja csak fekete képet ad"

Akkor hogy tudtál teamvieweren keresztül telepíteni?

2012. aug. 18. 00:53
 2/6 anonim ***** válasza:
ez érdekes :D
2012. aug. 18. 00:53
 3/6 anonim ***** válasza:
A legjobb az lenne ha kipróbálná a videókártyát másik alaplapon vagy más videókártyát az ő alaplapján így meglehetne állapítani hogy most melyikkel van a gond
2012. aug. 18. 00:54
 4/6 A kérdező kommentje:
ide adta a teamviewer jelszót utána berakta a video kártyát és utána nála nem volt kép de nálam volt valami más megoldás ?
2012. aug. 18. 01:03
 5/6 anonim ***** válasza:

Csak nekem tűnik furcsának a dolog?

teamvieweren azt látod amit ő, ha nincs videókártya nincs kép se.

Vagy addig a te videókártyáddal jelenítette meg?:D

Nem lehet, hogy a saját gépeden frissítetted a drivert?

Ha valaki érti ezt a dolgot, világosítson fel, köszönöm :)

2012. aug. 18. 01:05
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha tönkrement a kártya, akkor sajnos annyi. Nem segít a driver feltelepítése. Ha működne, akkor a driver nélkül is adna képet, legfeljebb nem a megfelelő felbontásban.

Annyit lehet még tenni, hogy a kártyát beletenni egy másik gépbe. Ha abban is rossz, akkor 100%, hogy kártyahiba.

2012. aug. 18. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!