Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi miatt állhat le agresszíven...

Mi miatt állhat le agresszíven egy laptop?

Figyelt kérdés

ha nem proci melegedik túl és látszólag a videokártya sem ( everest szerint ) a gép egy dell inspiron n5110 core i7 vga->nvidia 525m 8gb ram, 500 gb hdd hintachi vagy mi asszem.

csak úgy lelövi magát és újraindul 2 másodpercre rá...

általános dolgokra használom + photoshop ami megterhelheti, de nem csak a közbe száll el...

2012. aug. 17. 20:25
1 2
 11/11 cianidetil ***** válasza:
Szerintem garanciáztasd.Az a legegyszerűbb.Tudom,hogy akkor ki tudja meddig nem lesz géped,de ha olyan a hiba,lehet élni a gép cseréjével.mivel neked már volt ilyen hibád,szerintem te is megreklamálhatod.Természetesen az új gép,újra indítja a garancia érvényességét.sajnos nem tudok segíteni,szerintem valami elszállt benne,és te nem tudod megjavítani.Ha szerelőhöz viszed,ugrik a garanciád!
2012. aug. 18. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!