Mi miatt állhat le agresszíven egy laptop?
ha nem proci melegedik túl és látszólag a videokártya sem ( everest szerint ) a gép egy dell inspiron n5110 core i7 vga->nvidia 525m 8gb ram, 500 gb hdd hintachi vagy mi asszem.
csak úgy lelövi magát és újraindul 2 másodpercre rá...
általános dolgokra használom + photoshop ami megterhelheti, de nem csak a közbe száll el...
Ezt így látatlanban nagyon nehéz megmondani.sok minden okozhatja.Hibás aksi,rossz bios beállítás,hardverütközés,hibás frissítés......stb
Milyen oprendszer,mennyi bit?és erről a kilövésről,ha lehet kicsit bővebbe!Milyen tüneteket produkál?kiír valamit,vagy csak egyszerűen leáll?rendes kilépéssel áll le?vagy csak kikapcsol?
hát lehet felidegesítettem, de ne kötekedjen velem mert elpecsázom :D...
biost tegnap mikor előjött a hiba rögtön eszembe jutott mondom megpróbálom. 1 hónapja vt ilyen miatt szervízben, hűtőrendszert cseréltek azóta most jött elő a probléma megint. Előtte 1 évig semmi, tavaly ballagási a gép...
és akkor még játszottam is rajta... manapság nem...
akksit ki is vettem hátha az... de ki is be is tett aksival előjön a hiba kb 1 másfél óránként... néha 2 vagy kicsit többet is megy...
tünetileg semmi... csak úgy semmi előjel nélkül páff elfeketedik minden és levan kapcsolódva.. majd elindul a 0ról a gép és behozza h nem helyesen állt le bla bla bla...
Ez nekem valami kontakthibának tűnik.Tápod kábele nincs megtörve?vagy próbáld csak akksiról.ha nem produkálja akkor a táp a hunyó.ha akkor is ,akkor lövésem sincs.ez nem kék halál,tehát nem lehet rendszerhiba,csak valami érintkezési.
(Szerintem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!