Ebben a számítógépben melyik az az alkatrész amit cserélni lehetne jobbra, és melyikre?
A Gépem:
Alaplap: ASUS K8N
Videokártya: ATI Radeon 9550
Processzor: AMD Semprom 3000+
RAM: 2 GB DDR1 (512 MB, 512 MB, 1GB)
Táp: 250 WATTOS Nevét nem tudom, ha fontos megnézem csak értetek leveszem a gép oldalát XD
Szóval én videokártyát próbáltam cserélni, a nálunk lévő boltban egy AGP Csatlakozású videokártya van, nem tudom az jó-e, jobb mint ami van, de a ti ötleteteket várom mit lehet ujjtani ebben a gépben.
Biztató XD
Ujabb játékok messze állnak tőlem, én csak erősíteni akartam a mostani játékokra, stabilabban tudjam használni.
Ne olyan szemmel nézzétek, hogy 500 ezer forintos, olyan rohadt erős gépet akarok össze rakni, hogy 2020-as játékok is futnak majd rajta, simán erősíteni szeretném.
Nem érdemes rá költeni? Én még is fogok XD
A kérdés továbbra is az hogy mit lehet ebben ujjítani, mire nem pedig az egészet...
Ha amivel játszol megy most rajta, akkor minek fejleszteni a gépet. Ha pedig olyan kell ami nem megy rajta, akkor pedig újat kell venni.
Az előző válaszolók korrekten leírták, szóval ezek után hiába várod a válasz ugyanaz lesz. Nem érdemes fejleszteni ezt a gépet!
Nézzük mi is sz@r benne:
- Alaplap
- Proci
- VGA
- Táp
Ha kicseréled a lapot akkor kelleni fog RAM, proci, vga, mert egyik sem támogatott újabb (nem a legújabb!) alaplapban.
Egy 250Wosnak a neve nem fontos...
Inkább írd le mennyit szánnál rá és lehet jön valami guru aki segít. Sz@rból nem lehet várat építeni akármilyen profi is a kőműves.
Elérni csak azt akartam hogy mondjuk ne 30 FPS hanem normális 60-at érjek el XD
Oké akkor elhiszem hogy ezt már nem fejleszteni, ujjat fogunk venni.
Azért köszönöm a segítséget. :D
"Elérni csak azt akartam hogy mondjuk ne 30 FPS hanem normális 60-at érjek el XD "
Ehhez viszont mindent ki kell cserélj, mert gyorsabb proci és videókártya kell hozzá, ehhez az alaplaphoz való sokkal gyorsabb proci nincs, agps videókártyából használtan tudnál venni, de sajnos ez az alaplap problémás ebben a tekintetben, mivel az ujabb agps kártyákkal problémai vannak, ezt saját szememmel láttam nekem is egy ilyen volt régen.
Az alaplapod a procival és a rammal kb 7-8ezret ér, a ram kb 5-6 lehet, a videokártya 3ezer.Ha valaki 20ért elviszi akkor add el, a pénz pedig jó lesz az új géphez !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!