Mennyit ér/mennyiért tudnám eladni/mennyi lenne a kezdő licit a géphez és (külön) az alkatrészeihez?
Szóval a haverokkal segítettünk valakinek költözködni, cipelni és adott nekünk egy 2L-es kólát és aztán megkérdezte, hogy kérjük a gépjét, ha nem kidobja. Mi persze elfogadtuk, és arra jutottunk, hogy eladjuk.
Szóval az érdekelne, hogy: mennyit ér, mennyiért tudnám eladni és mennyi lenne a kezdő licit a géphez (egyben) és az alkatrészekhez (külön).
Tudom, hogy nagyon régi és gyenge, de hátha el tudjuk adni.
Szóval ezek a cuccok:
-Alaplap: Via VT8233, Rossz
-Processzor: Intel Pentium III 733 - RB80526PZ733256 (BX80526F733256 / BX80526F733256E)
Link: [link]
-Videokártya: MSI NVIDIA GeForce2 MX 400 MS-8826 With S-Video Output
-Hálózati kártya: RTL8139D(L), 100 Mbit
-Modem: V.90 HAM PCI 56k Modem
-Hard disk: WD200 20 GB HDD
-CD olvasó(nevét nem találtam: Noname)
-LG DVD CD író, olvasó
-FDD(Flopi író-olvasó)
-Ház: LIFE PC MT5, TYP: MED MT 93
Ha kell még valami információ valamiről, akkor tudok küldeni fényképet, vagy, ha muszáj utána járok.
Előre köszi a válaszotokat!
Max 10 ezer, de inkább 4-5 ezer. De a kutyának se kell p3-as gép.. max "ilyen retro fanoknak"
Attól függ milyen állapotban van stb.
köszi a válaszod, azért még érdekelne mások véleménye is.
Amúgy tudom, hogy nem nagyon fogják megvenni.
nagy ne légy telhetettlen
egyben se fogják megvenni 5-ért nemhogy darabokban..
talán a procit meg az alaplapot külön eladhatód,2-2ezerért de p3-as proci valahogy nem hoz lázba..
Darabokban többet lehet kapni érte.
Ami többet érhet TALÁN az a merevlemez (gondolom IDE-s) és a Floppy író-olvasó. Mivel az alaplap rossz, eleve darabokban adnám el.
Darabokban nagyon maximum 10 000 Ft, kivéve ha felszalad a licit. A kezdő licit szerintem 500 Ft lehetne.
A háznál és a rossz alaplapnál meg 1 Ft.
A Winchester-en van op'rendszer?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!