Hogyan tudom átrakni pc-re a video camera által készített filmet?
SONY DCR-HC35 Handycamera.Egyszerűen nem jövök rá, hogyan tudnám ezt megoldani. Adtak hozzá egy telepítő lemezt, mindenféle szoftvereket install-ál, de mégsem látja magát a filmet. Sőtz, a Sajátgép-ben a Win sem látja magát a camerát, csak közli, hogy van valami az usb-porton, ami valószínűleg nem fog megfelelően működni?!?!
Tudsz segíteni?
A legjobb minőségben firewire /iLink/kábellel tudnád áttenni.Ehhez lenni kellene a számítógépeden firewire bemenetnek.Ha nincs ilyen,USB-n átviheted ha van hozzá kábel és a mellékelt programok fel vannak téve.Más programmal ne is próbálkozz,csak azok tudják kezelni.Bár használtam valamikor ilyet,de én is csak a használati alapos böngészése után boldogultam.
Aha, Köszi!
A saját szoftvereit tettem fel, de nem boldogul velük. Nekiülök és átrágom magam a használatin, hátha az segít.......:P
Amire szükséged van az a CD-n lehet,mert ebből nem derül ki.Ha asztali PC-d van,szabad kártyahellyel tehetnél bele egy firewire kártyát,akkor akár a Movie Maker-rel is át lehetne vinni.
/csak példának/
Na,szuper! :)
Sok sikert a továbbiakhoz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!