Még mindíg megbízhatatlanok az Etron 3. 0 USB vezérők?
Figyelt kérdés
2012. aug. 14. 11:03
2/11 A kérdező kommentje:
Na akkor fsza.Ezt az alaplapot választottam,(Asrock 970 Pro 3)de mint látom ezen is etron vezérlő van,de nincs pénzem egy extreme 4,vagy egy pro 4-re.
2012. aug. 14. 11:15
3/11 anonim válasza:
az árán kapsz ASUS M5A97 alaplapot, ami nem Etronos:) ha még nem vetted meg az Extreme 3-mat, akkor ezt vedd.
4/11 anonim válasza:
Hát akkor ne Asrock-ot vegyél hanem ASUS-t vagy MSI-t...
5/11 anonim válasza:
"Hát akkor ne Asrock-ot vegyél hanem ASUS-t vagy MSI-t..."
Tévedés, nem minden lap olyan amin USB3 van, ezen felül még az Asmedia ami elég népszerű.
Amúgy már van ehhez is csoda driver, itt inkább a hibás(nem szoftveresen megoldható) darabokkal lehet gond. Persze lehet te jót fogsz ki, de lehet, hogy nem.
6/11 anonim válasza:
ÚÚÚÚÚÚÚÚristen... Szövegértés utolsónál 1-es... -.-"
7/11 anonim válasza:
Igaz, most visszaolvasva félrenéztem a dolgokat, bocs.
Azért egy picit még visszavehetnél, van egy olyan érzésem, ahogy attól még nem leszünk egy szint.
8/11 anonim válasza:
Akkor sem kell lepontozni... nekem is Asmedia-s USB3.0-ás lapom van tudom miről beszélek. Asrock lapokat USB3.0 vezérlővel ne vegyen SENKI!
9/11 anonim válasza:
"Akkor sem kell lepontozni..."
Nem én pontoztalak le, pl az a 32%-od is az én zöld kezem miatt van.
Hidd el én is tudom miről beszélek, és az etronos gondokról első kézből vannak tapasztalataim.
10/11 anonim válasza:
Én is már megszenvedtem az Etronos szarokkal... azért mondtam, hogy USB3.0-ás ASRock-ot ne vegyetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!