Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Ikrek nők miért megbízhatatlanok?

Ikrek nők miért megbízhatatlanok?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 11. 13:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Azt mondják, mert két lényük van.
2012. ápr. 11. 13:41
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok megbízhatatlan. Miből veszed, hogy az Ikrek nők megbízhatatlanok?
2012. ápr. 11. 15:39
 3/11 anonim válasza:
Én sem vagyok megbízhatatlan. Ez badarság.
2012. ápr. 11. 16:03
 4/11 anonim válasza:
Nekem van ikrek baratnom (barat), es akarmennyire szeretem, rettento szeszelyes, es neha megbizhatatlan. Persze ez nem torvenyszeru.
2012. ápr. 12. 09:16
 5/11 anonim válasza:
Szerintem lehet azért, mert nagyon szeretik egymást, gondolj bele, valaki ugyanolyan mint te, ráadásul ugyanazok a ruhák stb.....és ez a fajta kapcsolat olyan szoros köztük, hogy ha jön egy harmadik ember (férfi) akkor az olyan mintha elakarná választani őket...de ugye tudjuk h nem ,de mégis ez szar elhet nekik...nekem ez a véleményem, de elhet nem így van :)
2012. ápr. 12. 13:42
 6/11 anonim ***** válasza:
Az ikrek férfiak is azok.
2012. ápr. 12. 20:27
 7/11 anonim ***** válasza:

Tavaly volt egy ikrek barátnőm aki úgy szakította meg a kapcsolatot hogy nem reagált semmire, szó szerint lelépett.

Friss kapcsolat, voltak gondok csak ő ezeket nem akarta megoldani. Épp amikor beleszerettem.

2012. ápr. 13. 11:44
 8/11 anonim ***** válasza:
Az ikrek ismerőseim talán azért számítanak annak, mert eléggé szeleburdi a természetük, valamint makacsok, nem is kicsit :) Kissé felszínesen közelítik meg a baráti kapcsolataikat, és nem igazán érzik szükségét annak, hogy olyan emberként könyveljék el őket, akire mindig lehet számítani.
2012. ápr. 14. 06:44
 9/11 katianyu válasza:

A megbizhatatlanságuk a génjeikből fakad, azt meg tudod, hogy azt nem a csillagoktól örökölték.

Nekem két baráttnőm van iker.Ha egy órakor találkozunk az egyik annyira pontos hogy akár ki is léphetek a kapun mert ott van.A másik késési ideje kb. két óra.Ma már ezt bele is kalkuláljuk a találkozókba.

A születési jegyet párositani kell a hozott anyaggal nem pedig szó szerint érteni.

A horoszkóp nem katalógus.

2012. ápr. 18. 07:52
 10/11 Miranda1970 válasza:
Abban hinni, hogy születésünk ideje meghatározza személyiségünket, badarság. Áltudomány. Leginkább a velünk és körülöttünk történtek határozzák meg, milyenek vagyunk, és szabad akaratunk is van. De ha hiszel a horoszkópban, akkor lehet, hogy önkéntelenül is megfelelsz neki, ez az önbeteljesítő jóslat.
2012. ápr. 19. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!