Rák nő és ikrek férfi mennyire passzol?
Figyelt kérdés
2012. márc. 30. 00:36
1/4 anonim válasza:
En rak vagyok, a ferjem ikrek jegyu. Minden konyv szerint nem jo...de nekunk megis mukodik! 8 eve vagyunk egyutt. Ha valaki tudja hogyan kell velem beszelni, az a ferjem. Nagyon ritkan veszekszunk - mindketten igyekszunk turelemmel lenni a masik irant. Bar szerintem nem azon mulik ki milyen jegyben szuletett. Inkabb azon ki mennyire tudja szeretni es tisztelni a parjat es hogy ez mennyire kolcsonos.
2/4 anonim válasza:
Nem igazán passzol, teljesen más elképzelésük van a világról, míg a rák otthon ül,addig az ikrek folyamatosan rohan.
rákhoz inkább halak ,skorpió való
ikrekhez meg a nyilas
3/4 anonim válasza:
Én is sok olyat olvastam már, hogy nem illik össze ez a két jegy. Talán van is benne valami, de türelemmel és szerelemmel minden áthidalható. Én rák vagyok a párom iker, ráadásul igen jellemző mindkettőnkre a horoszkóp szerinti viselkedés minta, de 15 éve vagyunk házasok és ugyan úgy szeretem és viszont, ha nem jobban mint mikor összeházasodtunk!
ui.: van 2 gyerekünk és szerintem Ő jobban tud a "nyelvükön" mint én!
4/4 anonim válasza:
hülyeség az egész jegyjég, ha jól megvagytok vagy annál jobban mehet a dolog nehogy már ilyeneken fennakadj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!