Szerintem nincs rossz gépem, akkor miért csinálja ezt?
Nemértek sokat a gépekhez, de annyit tudok,hogy nincs olyan sz*r gépem.
amik benne vannak: videókártya: NVIDIA GeForce 9600 GSO 512
processzor: Intel R Pentium 4 CPU 3.00 GHz
És mégis akadozik nagyon sok játék rajta...például a Batman Arkham Asylum, ami 2007-es játék, de mégis, aztán a Mafia 2 (jó azt megértem), de érdekes hogy kevésbé akadozik,mint a Batman. Aztán egész régi vagy, kis minijátékoknál is akad. Nemértem..A videókártya nem rossz, elvileg még a Mafia 2nek is futnia kéne rendesen. Valaki tudja miért van ez? Amúgy Windows 7-em van, tervezem az XPt vissza.
Elég gyenge gép ez.
A proci elég elavult,a vid kártya sem mai.W7 valóban felesleges egy ilyen gyenge géphez.
nem a gép a baj nekem épp egy hajszállal rosszabb és tökéletesem megy még az Elder Scrolls skyrim.
Win 7-en valamelyik programok administrator Rightsall mennek. Jobb klick Run As Administrator, vagy Compability Win XP SP3, sok játék nem kompabilitis win xp játékkal és csak így mennek. Meg játékokban nézd meg a beálításokban nincs e bekapcsolva semmi Antilising. Mindig ki kell, hogy legyen kapcsolva. Lelasítja a gépet, a monitort frissíti de semmivel nem teszi jobbá a játékot.
Ha még így se jó nézd meg, ezt belemész egy játékba aztán Ctrl+Alt+Delete, ott Start Task manager, Performance, Resource monitor, CPU, nézd meg van e olyan program a játékon kívül ami szivja a processzort. Nálam ha megy egy játék az elviszi 60-100 százalékát de ha van más program akkor azt meg kell szüntetni és jól fog menni.
Vagy van egy program CCleaner, az letörli a felesleges fájlokat, registriket ami lassítja a gépet.
És ne feledd használni a Start Menüben, Program files, Apllications, System tools, Defragment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!