Ezek közül melyik éri meg a legjobban? Leginkább mindennapi használatra néha játék, videó és kép szerkesztésre.
2012. aug. 13. 16:16
1/16 anonim válasza:
A Toshiba Satellite-ot vedd meg az a legjobb i7 3,3ghz, 8gb, 7670 1gb...
2/16 Racz Mario válasza:
Az első és az utolsó...
A két középső sem rossz, csak azokban RADEON grafikus kártya van, és az főleg az AMD processzorokkal tud jól együtt múködni, azokban viszont INTEL van.
3/16 Racz Mario válasza:
Jahh, és hétköznapi használatra a 3. és az utolsó bőven sok.
De talán az összes sok innen a hétköznapi használthoz. Ezek főleg játékra tervezett gépek, kivétel 1-2 graf. kártya(Bár azok is, csak nem biztos, hogy Full HD-ban futna rajtuk minden új játék, ami majd ki fog jönni. Persze sok minden, de biztos, hogy nem minden. Kicsit hülyén hangzik, de remélem érthető :D)
A lényeg, hogy mindegyik ára megfelelő és mindegyik nagyon jó masina :)
4/16 anonim válasza:
Razc Mario ülj le egyes. A toshibát vedd.
5/16 anonim válasza:
Egyrészt amit az előző mondott, másrészt meg fasznak neked 8GB RAM és egy i7 laptopba. Én a helyedben keresnék egy másikat.
6/16 A kérdező kommentje:
A Dell-t és a HP-t kilőttem. Maradt a Toshiba és a Lenovo, de még mindig nem tudok dönteni... :D
2012. aug. 13. 16:35
7/16 anonim válasza:
8/16 anonim válasza:
A Toshiba annyiban rosszabb hogy nem kapsz mellé labdát. De erősebb proci, erősebb VGA. Lehet hogy most egy csomó (már bocsánat a kifejezésért) barom szajkózza hogy minek 4 magos proci meg 8 giga ram a laptopba, de fél év múlva azt fogják mondani amit én: Kell. Főleg videó és képszerkesztéshez, mert azok magigényes dolgok, bár nem tudom milyen szinten szeretnéd űzni.
9/16 anonim válasza:
Te Mateos ülj már le a hátadra.. :D A HD7670M 5% erősebb, mint a GT630M. Az tényleg baromi nagy különbség.. Nagyon okos vagy.. Gratulálok.. :D Az i7 pedig teljesen felesleges laptopba..
10/16 anonim válasza:
Majd fél év múlva, majd fél év múlva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!