Újratelepítés után a gép miért lassú még mindig?
Régen a gépemen fullon ment minden, videók HD-n, és most mikor felraktam erre a gépre a WIN7-et, hirtelen teljesen elromlott a gép, játékok nem futnak, vidóek laggolnak (YT) Visszaraktam az XP-t mert win7 nagy szó ennek a gépnek, és még mindig egyszerűen laggolnak a játékok, egy youtube videót 240p-ben nem tudok megnézni.
Videókártya DRIVER friss, és hibátlan.
Processzor: AMD Semprom 3000+ VGA: ATI Radeon 9550 / X1050 Series RAM: DDR 2GB HDD: 80 GB egy C Partíció van (ez nagyon fontos adat! :D) Melegedés nincs, proci jelenleg: 32 C fok, HDD 40 fok, vga 27
Szóval vírus sincsen mert komplett vírus írtás is volt, és azót kétszer raktam újra az XP-t, formáztam is de egyszerűen mintha valami rossz lenne. Hardveresen bújik a gond?
Csak XP-re van ehhez a kártyához való driver amit innen lehet letölteni: [link]
Válaszd ki a magyar nyelvet, és a felsőt töltsd le, MIUTÁN FELRAKTAD AZ XP-T
Töltsd le ezt és futtasd le. Frissíti a directx-t. Utána futtad le a dxdiag-t, majd próbáld ki valamilyen 3D-s alkalmazással.
Áhá!
Csinált Teszteket a dxdiag-ban, és a Directx 8-ig hibátalnúl ment, de a dx 9-nél akadott ahogy a játékokban is.
Itt a bibi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!