Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Újratelepítés után a gép...

Újratelepítés után a gép miért lassú még mindig?

Figyelt kérdés

Régen a gépemen fullon ment minden, videók HD-n, és most mikor felraktam erre a gépre a WIN7-et, hirtelen teljesen elromlott a gép, játékok nem futnak, vidóek laggolnak (YT) Visszaraktam az XP-t mert win7 nagy szó ennek a gépnek, és még mindig egyszerűen laggolnak a játékok, egy youtube videót 240p-ben nem tudok megnézni.

Videókártya DRIVER friss, és hibátlan.

Processzor: AMD Semprom 3000+ VGA: ATI Radeon 9550 / X1050 Series RAM: DDR 2GB HDD: 80 GB egy C Partíció van (ez nagyon fontos adat! :D) Melegedés nincs, proci jelenleg: 32 C fok, HDD 40 fok, vga 27

Szóval vírus sincsen mert komplett vírus írtás is volt, és azót kétszer raktam újra az XP-t, formáztam is de egyszerűen mintha valami rossz lenne. Hardveresen bújik a gond?

2012. aug. 13. 12:59
 1/8 slakat ***** válasza:
A VGA körül lesz gond. Nem feltétlenül az eszköz. Lehet, hogy csak a driverrel van gond, de lehet a directx is. Futtass egy dxdiagot.
2012. aug. 13. 13:04
 2/8 A kérdező kommentje:
Bementem a Futtatásba beírtam dxdiag és itt mit is kéne csinálnom? :D
2012. aug. 13. 13:06
 3/8 anonim ***** válasza:

Csak XP-re van ehhez a kártyához való driver amit innen lehet letölteni: [link]

Válaszd ki a magyar nyelvet, és a felsőt töltsd le, MIUTÁN FELRAKTAD AZ XP-T

2012. aug. 13. 13:26
 4/8 slakat ***** válasza:

Töltsd le ezt és futtasd le. Frissíti a directx-t. Utána futtad le a dxdiag-t, majd próbáld ki valamilyen 3D-s alkalmazással.

[link]

2012. aug. 13. 13:37
 5/8 A kérdező kommentje:
XP-n jó lesz? Mert akkor megcsinálom :D
2012. aug. 13. 14:39
 6/8 A kérdező kommentje:
A videókártya Drivert már megcsináltam, és látom nem figyeltél mert már XP van.
2012. aug. 13. 14:40
 7/8 slakat ***** válasza:
Jó lesz.
2012. aug. 13. 15:18
 8/8 A kérdező kommentje:

Áhá!

Csinált Teszteket a dxdiag-ban, és a Directx 8-ig hibátalnúl ment, de a dx 9-nél akadott ahogy a játékokban is.

Itt a bibi :D

2012. aug. 13. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!