Szeretnék venni használtan számítógépet 15-16ezerért max?
Figyelt kérdés
1forintal sincsen többem valaki adna linkelni? Lehetöleg 1giga ram legyen benne és 2magos pentium4 vagy celeron is lehet benne videó kártya az mindegy mert csak filmezésre meg netezésre kell játékra nem2012. aug. 12. 21:43
11/18 anonim válasza:
13/18 anonim válasza:
Imperiumot hagyjuk ki, nem túl korrektek és drágák is.
14/18 anonim válasza:
mr.flash
Én az Imperiumnál csak drágább használt pc boltokat találtam eddig. Az egyik ismerősöm nemrég rendelt tőlük egy használt gépet és a billentyűzetet leszámítva azt kapta amit várt. Az ajándék billentyűzet elég gagyi volt, de a géppel semmi problémája nincs. Pontosan mire értetted, hogy nem túl korrektek?
15/18 A kérdező kommentje:
köszi ezek jók csak ez a weboldalon néztem 16ér még jó is lenne a p4 de van egyártalán benne videó kártya? leggagyibb is jó csak filmezésre meg netezésre de videó kártya nélkül hogy néz ki a filmezés is például ?..
2012. aug. 13. 20:43
16/18 anonim válasza:
Úristen... Pc 15 ezerér? Én az egeret vettem hozzá annyiért... (Cyborg)
17/18 A kérdező kommentje:
énmeg 300ezer ér vettem gépet nem nekem kell a gép ismerösömnek neki meg nincs pénze
2012. aug. 14. 01:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!