Ez a konfig jó lenne?
alaplap ; ASROCK 960GM-GS3 FX OEM
proci ;AMD Athlon II X4 631 2.60GHz FM1 BOX
ram ; KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz
táp ; FSP Hexa 400W
Az alaplaphoz szoktak adni kábeleket?(itt sata kábelekre gondolok)Ha nem milyen árban vannak az ilyen kábelek?
A régi gépemben van egy DVD iró de az ha jol tudom IDE csatis azt beletudom rakni ebbe az uj gépbe?
Most szeretném megrendellni a leendő gépemhez a cuccokat és 1-2dologgal nem nagyon vagyok még tisztában :s
A processzor nem kompatibilis az alaplappal. az alaplaphoz nem kapsz SATA kábelt szerintem, hanem a merevlemezhez és a többi cucchoz kapod, amit azzal kell hozzákötni. ha nem kapsz 2-3 száz forintért kapsz. az alaplapon van IDE csatlakozó.
mennyiért szeretnél és milyen cuccokat pontosan? csak az a 4 dolog kell ami a kérdésben szerepel?
igen csak ez a 4dolog kellene nekem durván 40-45ezer forintért.A videokártyát majd a késöbbiekben veszem meg hozzá mert játszani szeretnék majd a gépen.
Videókártyának SAPPHIRE 11167-14-20R HD5570 512MB GDDR5 PCIE
ezt gondolltam vagy egy 6770-et.
HD5570re nem éri meg kiadni pénzt. vedd meg ezt a 4 dolgot, és gyűjts olyan 30 ezer körül, annyiért már jó Videokártyát kaphatsz.
AMD Phenom II X4 945 processzor
Asrock 960GM-GS3 FX alaplap
Kingmax 4GB DDR3 1333MHz memória
FSP FSP350-60APN 350W Active PFC 80+ táp
Az hogy a fent említett Athlon nem kompatibilis az alaplappal. és FM1-es(amilyen az Athlon) processzort és alaplapot nem éri meg venni.
Meg az Athlonból "hiányzik" az L3 Cache, más az órajel stb.
mostmár értem amiket kell.
Köszönöm szépen a segitségedet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!