Miért nyújtott rosszabb teljesítményt az új vga-m?
Figyelt kérdés
beraktam a gépbe és nem voltam megelégedve a tteljesítményével. (pl: a bad ccompany 2 medium beállításokkal 124x768-ban szaggatott. most újratelepítetem a gépem,ugyan azt a z illesztőt felraktam,és 1280x1024-ben ultra nagy felbontásban 8x-os élsimítással nem érzékelek lassulást. nem lehetett az a problémqa,hogy sok dolog volt pakolva a rendszerre mert friss 1 hónapos volt. miért nyújtott gyatra teljesítményt a reinstall előtt?2012. aug. 11. 23:16
11/16 A kérdező kommentje:
értem köszönöm. elnézést a helyesírásért. a régi kártya egy ati radeon hd 2600 pro 256 mb-os,és az új egy shapphire hd 5570 gddr5 de mint írtam most már azt a teljesítményt nyújtja amire számítottam a vétel előtt. köszönöm.
2012. aug. 12. 12:45
12/16 A kérdező kommentje:
a régi drivert viszont tényleg fent hagytam.
2012. aug. 12. 12:45
14/16 Psyho válasza:
amikor új eszközt akarsz berakni a gépbe, vagy új drivert felrakni, akkor előtte töröld le a régieket. mondjuk driver sweeperrel vagy valami mással.
15/16 anonim válasza:
vagy vezérlőpult->programok törlése :)
16/16 Psyho válasza:
igen, de néha nálam is fenn marad néhány fájl, meg registry, így biztos ami biztos alapon még ezeket szzel le lehet szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!