Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ki a baja a gépnek?

Ki a baja a gépnek?

Figyelt kérdés
Amikor bekapcsolom akkor csak újraindul semmi mást nemcsinal mindezt úgy hogy semmi ideje nincs betölteni csak a fekete képernyő. Ezt megcsinálja vagy 6x és utána leáll majd elölről kezdi mi lehet a baja ?
2012. aug. 11. 21:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Előfordulhat, hogy táphiba nézd meg egy másikkal ha az sem akkor az alaplap nem szeretne elindulni valamiért.
2012. aug. 11. 21:01
 2/9 anonim ***** válasza:
Hibás rendszer fájl (összeomlott) Telepítsd újra :)
2012. aug. 11. 21:02
 3/9 A kérdező kommentje:
2. Válaszoló olvasd el a leírást ... A BIOS-t sem hozza be semmit asd.
2012. aug. 11. 21:29
 4/9 anonim ***** válasza:
Táp vagy alaplap.
2012. aug. 11. 22:12
 5/9 anonim ***** válasza:

[link]

Táp, memória, alaplap, merevlemez, bármelyik lehet, cserélni kellene.

2012. aug. 11. 22:56
 6/9 A kérdező kommentje:
Külön külön kikötöttem minden alkatrészt amit tudtam (memóriák2x2gb , hdd, vidikari ) processzort leszedtem mindezt egyesével) és minden egyes kivett alkatrésznél bekapcsoltam a gépet hogy működik e . Arra jutottam én is hogy csak alaplap vagy táppénz lehet semmi szerintem. Köszi a válaszokat de fölös tápom meg alaplapom nincs itthon ami jó lenne a gépbe. Ebből szerviz lesz :S
2012. aug. 12. 00:07
 7/9 cipi8 ***** válasza:
Már közel 100 gépet javítottam de nem hiszem hogy ezért egyből szervíz kellene neki, kérj valami havertol vagy ismerőstől kölcsön tápot meg lapot de táp is elég lessz a hiba megállapításához! Ha a másik táppal megy akkor lap lesz a kutya de amúgy tuti hogy a lap a gáz, hibás tápra nem jellemző folyamatos reset! Ha már reset egyszer volt egy gép amin be volt ragadva a reset gomb és persze nem is indult, hozták hogy hibás a lap vagy a proci illetve a ram! Szervizbe akkor vinném ha garis a gép másként soha!
2012. aug. 12. 00:38
 8/9 anonim ***** válasza:
Bekapcsoláskor csippan? Ha nem, akkor biztosan alaplap.
2012. aug. 12. 12:26
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha hibás a táp akkor sem csippan ráadásul ha rögtön újraindul ideje sincs így biztosra nem tudunk menni, hogy az alaplap vagy a táp hibás-e.
2012. aug. 14. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!