Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Víz ment a laptopra/alá....

Víz ment a laptopra/alá. Kiszárítottam, letöröltem meg minden. Lesz baja a gépnek?

Figyelt kérdés

Egy Dell N5110-re víz került, at touchpadtól jobbra kb 1,05cm sugarú körben, a billentyűzetre EGYÁLTALÁN NEM ment, azonnal letöröltem.Ezen kívül a laptop alá is ment, 2 cm szélesen, fölülről kb a SPACE billentyűig.Azt is letöröltem.Vártam egy éjszakát, kiszárítottam, és most reggel kihajszárítóztam.Ha jól néztem, nem tudod belemenni a víz.Lehet baja a gépnek?Ja és amikor ráöntöttem se kapcsolt ki, egyáltalán nem, és most reggel is bekapcsolt.

ui.:Este kivettem az aksit egyből az incidens után.

2012. júl. 18. 08:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem értem. Működik? Ha jól szűrtem le, akkor igen. Akkor mii a probléma?
2012. júl. 18. 08:07
 2/4 A kérdező kommentje:
Működik meg minden, csak attól félek, hogy maradt benne víz és tönkreteszi, de 15 perc forró hajszárítózás, 6 óra száradás után ennek kicsi az esélye, igaz?Mármint ha egyáltalán ment bele víz.
2012. júl. 18. 09:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Nagyon túlreagálod a helyzetet. Nem lesz semmi baja, ne aggódj. Attól, hogy rácsöppentesz 1 csepp vizet a touchpadra még nem fog meghalni a laptopod.
2012. júl. 18. 09:07
 4/4 anonim ***** válasza:
De a forró hajszárítót legközelebb mellőzd...
2012. júl. 18. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!