Babki39 kérdése:
Amikor beinditom a gépet eleve 80%-90% megy a cpu amikor ki lépek mindenből akkor is ennyi maradt most tetem as bele új videókártyát azóta ilyen lasú az egész mit tegyek vele?
Figyelt kérdés
2012. aug. 11. 10:54
11/14 A kérdező kommentje:
Régi asszem integrált volt
2012. aug. 12. 15:42
12/14 anonim válasza:
Akkor tápod elárulnád?
valószinüleg nincs benné elég erö (teljesítmény) sem de még emelet rosszminöségü is lehet és ezért mivel nemtud rendesen áramot szolgáltatni hardvereknek azok rosszul müködenk
de hát te dolgod nem az én gondom ez...
13/14 A kérdező kommentje:
Már tudom mi a baj.
Az hogy az a hülye javítók meg kértem őket olyan videókártyát tegyenek a gépbe amit elbír erre ide van írva a dobozára hogy minimum 3.2 Ghz erre a gépnek 2 Ghz van.Ez lehet a baj
2012. aug. 12. 17:14
14/14 anonim válasza:
hát ige gyenge de ha semmit nem fuztatsz birni kelene csak ha fut is valami akkor nem
viszont nagoyn nemtudsz mit csinálni csak régi 5-10 éves videokártyát venni használtan 5ezere alatt böven
mivel a géped kb 10 ezret sem érhet összviszz...
no de hát te dolgod minden vacaolj géppel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!