Hány GB-os SSD-t vegyek, hogyha felszeretném rá rakni a Windows 7-et?
Figyelt kérdés
2012. aug. 11. 07:20
1/7 cianidetil válasza:
Egy 60 GB-s elég.Ha csak az oprenszer,és a gyakran használt progikat akarod rárakni,és nem akarsz sokat költeni.
2/7 A kérdező kommentje:
Én is így gondoltam,de nincs valami sok pénzem,és nem lenne elég egy 30\32 GB-os?
2012. aug. 11. 07:24
3/7 anonim válasza:
Lehet elég de SSD megsinyli ha nincs elég szabadhely rajta
meg egyéb optimalizálás sem árt SSD khez
prohardveren tudsz ezekröl olvasni
amugy nincs 20ezred sem? kb anyiért már van kb. 60GB
legvégsö esetben pl 40GB körüliek is szoktak lenni de azt sem kelene...
4/7 A kérdező kommentje:
ok,koszi.Tudom hogy nem ide tartozik,de melyik a jobb RAM? CL9 vagy CL11?
2012. aug. 11. 07:37
6/7 anonim válasza:
inkább gyűjts még egy kicsit, és vegyél egy 120ast. ugyanis perpill lehet hogy elég lenne egy 60as, viszont 1-2 éven belül nagyon szűk lesz (nálam kb 1 hónap után lett szűk a 120as, igaz én 10-15 gigás munkacsomagokkal dolgozok...)
annyival nem is drágább, egy 120as ocz agility 3as 25.000 ( [link] ), csak élje túl az első hónapot :)
7/7 cianidetil válasza:
A negyvenest is kihízza a rendszer egy idő után.Alapból win7 64bit,totalc,nero7,+ pár más progi,és a frissítések 29,3 GB nálam.És már ki van takarítva!Ha még teszel rá egy játékot is.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!