Egyik ismerösömnek 2 windows van a gépén hogyan formázam?
Figyelt kérdés
és megvan hü*yülve a gépe de nagyon! windows alíg bírja behozni meg nem enged semmire se rákattintani mikor újra akartam telepíteni hogy az egészet FORMÁZOM nem ajánlotta fel ezt a lehetöséges a formázást ilyenkor mit tudok csinálni? normális válaszokat kö.szi!2012. aug. 10. 16:22
1/5 anonim válasza:
Miért nem törlöd a partíciókat? Nem egészen tiszta amit írsz:\
2/5 A kérdező kommentje:
telepítem ki írja hogy másolja a filokat utána 100% kész van utána elkezdi a lépéseket
1. Windows elökészítés telepítéshez
2. ezt nemtudom elfelejtettem:D
2.ezt sem
3.többit sem:D
4.
5.
és itt holvan olyan lehetöség hogy particiok törlés vagy pedig formázás kérlek segíts!
2012. aug. 10. 16:26
3/5 anonim válasza:
Most komolyan, melyik Windows telepítőben tudsz kattintással formázni?
A helyes módszer:
1: Berakod a Windows lemezt, előtte ha kell, akkor a boot-sorrenden állítasz.
2: Leformázod a winyót, csinálsz 1/2 partíciót ízlés szerint.
Felrakod a Windowst, örülsz.
Vigyázz, mert formázásnál MINDEN adat elveszik!
G.
4/5 A kérdező kommentje:
Kedves G.! nem tudom hogy kell boot sorrendbe állítani telepítem de egyszer mikor elsőnek telepítettem tényleg kérdezte a particiókat de most nem kérdezi komolyan mondom ilyenkor mit lehet csinálni? bocs ha gyök.r vagyok kérlek segíts :)
2012. aug. 10. 16:30
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!