Szeretnék laptopot venni. Nem nagyon értek hozzá, ezért megkérdezem ki mit ajánl. Én Dell márkájúra gondoltam. Ez szerintetek megfelel-e a lent leirtakhoz?
Figyelt kérdés
Sok filmet töltök le és nézek. Játszani nem szoktam. Képeket és videokat szerkesztek, tehát főleg képeket és filmeket tárolok, és persze egyéb sulihoz kapcsolatos dolgokat, de ez nem fontos. Meg a filmletöltésből szerintem egyértelmű a sok internetezés is.
Ezt néztem ki: Dell Inspiron M5040 Red 15.6 ( [link]
2012. aug. 9. 20:11
1/9 A kérdező kommentje:
persze nem ragaszkodom a Dell-hez. Csak ezt néztem ki.
2012. aug. 9. 20:12
2/9 anonim válasza:
Erre a linkre semmi nem jön be.
Mennyit szánsz az ügyletre? Nálatok hány év garancia jár hozzá?
Nálunk (Magyarország) az 5040, 5050 és egyéb sorozatokra 2 év gari jár az N5110 sorozatra 3 év! Ami azért nem mindegy :)
De én (ha a keretbe belefér mert azért drágábbak) néznék N5110-est.
3/9 anonim válasza:
4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen. Mivel az ár is fontos, most a Fujitsu-n gondolkodom.
2012. aug. 10. 13:58
5/9 anonim válasza:
Fujitsut nem ajánlom, ha jót akarsz.
Persze tiéd a döntés, de nálunk 3-ból 3 nullára írta magát, nem jó arány.
6/9 anonim válasza:
Szerintem te összekevered a Fujitsut a Fujitsu Siemens gépekkel, azok tényleg hulladékok voltak. Az új Fujitsu gépek viszont már nagyon megbízhatóak. Sokkal jobban megéri azt venni, mint például egy Dell Inspiront.
7/9 anonim válasza:
Ja és a kérdezőnek nagyon szívesen. A Fujitsu gépen érdemes elgondolkodnod. Nagyon jó vétel lenne. A teljesítménye még éppen megfelelő a te igényeidhez, ráadásul mint írtam az új Fujitsu gépek nagyon megbízhatóak.
8/9 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszi mégegyszer :)
2012. aug. 10. 16:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!